E-posta Telefon
04762230010 | 4087
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    EGE ÜNİVERSİTESİ

    2013 - 2019
    Doktora

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/TARIM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

    Tez Adı: İzmir ve İstanbul’xxda Organik Pazarların Mevcut Durumu ve En Fazla Tercih Edilebilir Organik Pazar Tasarımının Geliştirilmesi
  • Y

    EGE ÜNİVERSİTESİ

    2010 - 2013
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/TARIM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: İzmir ilinde yerel tarımsal ürünlere ilişkin tüketici davranışlarının analizi
  • L

    EGE ÜNİVERSİTESİ

    2004 - 2010
    Lisans

    ZİRAAT FAKÜLTESİ/ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
Makale Başlığı Kapsam Dergi Adı: Cilt: Sayı:
NUTRITION PREFERENCE OF THE STUDENTS IN EGE UNIVERSITY:AN APPLICATION OF AHP Ulusal Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 1
Best Alternative Models to Increase Local Product Consumption A Case Study in Cukurova University Uluslararası Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences 31 3
Best Alternative Models to Increase Local Product ConsumptionA Case Study in Cukurova University Uluslararası Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Bildiri Başlığı Kapsam: Etkinlik Adı: Yıl:
Forecasting Production Amount and Vine Number of Grape Using Time Series Analysis: Case of Iğdır Province, Turkey Uluslararası II. International Iğdır Symposium 09.01.2018
Forecasting Production Amount and Tree Number of Walnut Using Time Series Analysis for the Period of 2017-2023: Case of Iğdır Province, Turkey Uluslararası II. International Iğdır Symposium 09.10.2017
Best Alternative Models to Increase Local Product Consumption Uluslararası International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies 15.05.2017
Forecasting Production and Tree Number of Cherry Using Time Series Analysis: Case of Iğdır Province, Turkey Uluslararası II. International Iğdır Symposium 09.10.2017
Forecasting Production and Tree Number of Sour Cherry via Time Series Analysis for the Period of 2017-2023: Case of Iğdır Province, Turkey Uluslararası II. International Iğdır Symposium 09.10.2017
Forecasting Production Amount and Cultivated Area of Tomato from the Period of 2017-2023 Using a Time Series Method: Case of Iğdır Province, Turkey Uluslararası II. International Iğdır Symposium 09.10.2017
Forecasting Production and Tree Number of Apricot Using Brown Exponential Smoothing Time Series Method: Case of Iğdır Province Uluslararası II. International Iğdır Symposium 09.10.2017
BESLENME VE SAĞLIK AÇISINDAN GELECEĞİN EN İYİ TASARIMI NASIL OLMALI? Ulusal XII. ULUSAL TARIM EKONOMİSİ KONGRESİ 25.05.2016
Forecasting Production Amount and Tree Number of Walnut Using Time Series Analysis for the Period of 2017-2023: Case of Iğdır Province, Turkey Uluslararası II. International Iğdır Symposium (IGDIRSEMP 2017, Iğdır, Turkey) 09.10.2017
Forecasting Production and Tree Number of Cherry Using Time Series Analysis: Case of Iğdır Province, Turkey Uluslararası II. International Iğdır Symposium (IGDIRSEMP 2017, Iğdır, Turkey) 09.10.2017
Forecasting Production and Tree Number of Sour Cherry via Time Series Analysis for the Period of 2017-2023: Case of Iğdır Province, Turkey Uluslararası II. International Iğdır Symposium (IGDIRSEMP 2017, Iğdır, Turkey) 09.10.2017
Forecasting Production and Tree Number of Apricot Using Brown Exponential Smoothing Time Series Method: Case of Iğdır Province Uluslararası II. International Iğdır Symposium (IGDIRSEMP 2017, Iğdır, Turkey) 09.10.2017
Forecasting Production Amount and Vine Number of Grape Using Time Series Analysis: Case of Iğdır Province, Turkey Uluslararası II. International Iğdır Symposium (IGDIRSEMP 2017, Iğdır, Turkey) 09.10.2017
Forecasting Production Amount and Cultivated Area of Tomato from the Period of 2017-2023 Using a Time Series Method: Case of Iğdır Province, Turkey Uluslararası II. International Iğdır Symposium (IGDIRSEMP 2017, Iğdır, Turkey) 09.10.2017
Analysis of Attributes Considering for Meat Preference of Consumers: A case of Izmir, Turkey Uluslararası 25th International Scientific-Experts Congress on Agriculture and Food Industry 25.09.2014
Determination of Food Purchasing Preferences of Consumers Using Robust Factor Analysis Uluslararası ”Agrosym 2017” 05.10.2017
Best Alternative Models to Increase Local Product Consumption Uluslararası ICAFOF 15.05.2017
YEREL ÜRÜN TÜKETİMİNİ ARTIRMAYA DÖNÜK EN İYİALTERNATİF MODELLERİN BELİRLENMESİ Ulusal XII. ULUSAL TARIM EKONOMİSİ KONGRESİ 25.05.2016
Best Alternative Model to Increase Local Product Consumption Uluslararası ICAFOF 2017 15.05.2017
DETERMINATION OF FOOD PURCHASING PREFERENCES OF CONSUMERS USING ROBUST FACTOR ANALYSIS Uluslararası VIII International Agricultural Symposium 05.10.2017
İzmir İlinde Yerel Tarımsal Ürünlere İlişkin Tüketici Tercihlerinin Analizi: Bir Analitik Ağ Süreci Uygulaması Ulusal XI. ULUSAL TARIM EKONOMİSİ KONGRESİ 03.09.2014
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
2018 Sustainable Agriculture and Food Security What Does the Young Generation Want to Eat and Do for Being Healthy from the Perspective of Today and the Future? Bölüm(ler)
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
Proje Adı Görev: Tür:
Iğdır İlinde İçme Suyu Tüketiminde Tüketici Tercihlerinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
IĞDIR İLİ KENT MERKEZİNDE TÜKETİCİLERİN ”GIDA GÜVENİRLİĞİ” KAVRAMI VE ”GIDA GÜVENİRLİĞİ SİSTEMLERİ (HACCP, ISO 22000) HAKKINDAKİ BİLGİ SEVİYESİNİN BELİRLENMESİ Araştırmacı ARAŞTIRMA PROJESİ
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi:
2017 Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2018