E-posta Telefon
+90.476.223 0010 | 7739
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • L

    Lisans

    Erciyes Üniversitesi Gıda Mühendisliği

  • Y

    Yüksek Lisans

    Iğdır Üniversitesi Gıda Mühendisliği

  • D

    Doktora

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler:

Alwazeer, D., Tan, K., & Örs, B. (2020). Reducing atmosphere packaging as a novel alternative technique for extending shelf life of fresh cheese.  Journal of Food Science and Technology. doi:10.1007/s13197-020-04334-4

Alwazeer, D., Örs, B. (2019). Reducing atmosphere drying as a novel drying technique for preserving the sensorial and nutritional notes of foods. Journal of Food Science and Technology, 1–11. https://doi.org/10.1007/s13197-019-03850-2


Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında Basılan Bildiriler:

  • Harran 1. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı, Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer, Betül Örs. Oksijene ve Isıya Duyarlı Ürünlere Yönelik Yeni Bir Kurutma tekniği, Urfa, 2017.
  • Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı, Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer, Betül Örs. Oksijene ve Isıya Duyarlı Ürünlere Yönelik Yeni Bir Kurutma tekniği, Trabzon, 2017.

 


Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitaplarında Basılan Bildiriler:

Yazılan Ulusal & Uluslararası Kitaplar:


Yazılan Ulusal & Uluslararası Kitaplardaki Bölümler:

Yönetilen Doktora Tezleri:


Yönetilen Yüksek Lisans Tezleri:

  • Araştırma Projesi, Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer, Betül Örs.  Sağlıklı Ve Cazip Kuru Kayısı Üretimine Yönelik Yeni Bir Teknik: ‎İndirgen Atmosferik Kurutma‎, 2017.
  • Tübitak İkili İşbirliği Destek Programları, Fransa Dışişleri Bakanlığı ile Bosphorus Programı, Araştırmacı, Tarımsal Gıda Endüstrisi Atıklarının Gelişmiş Kurutma Teknikleri Kullanılarak Değerlendirilmesi, 2019.
  • Iğdır I. AR-GE Proje Pazarı İkincilik Ödülü, Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer, Betül Örs2019. "Gıdaların Renk ve Besinsel Kalitesinin Muhafazasında Yeni Bir Teknik: İndirgen Atmosferik Kurutma (İAK)