E-posta Telefon
05425927161 | 3041-4436
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    EGE ÜNİVERSİTESİ

    2013 - 2019
    Doktora

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ (DR)/

    Tez Adı: Bira atığından Monascus renk pigmentleri üretimi ve stabilitesinin belirlenmesi
  • L

    ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    2004 - 2010
    Lisans

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
  • Y

    EGE ÜNİVERSİTESİ

    2011 - 2013
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Zymomonas mobilis ile levan üretimi ve üretim parametrelerinin optimizasyonu
Makale Başlığı Kapsam Dergi Adı: Cilt: Sayı:
The Effect of Microbial Levan on the Growth of Microorganisms:Inhibitory or Stimulatory? Uluslararası FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN 29 3
Levan production by Zymomonas mobilis in batch and continuous fermentation systems Uluslararası Carbohydrate Polymers 99
Lactic Acid Fermentation as a Pre-Treatment Process for Faba Bean Flour and Its Effect on Textural, Structural and Nutritional Properties of Protein-Enriched Gluten-Free Faba Bean Breads Uluslararası Foods 8 10
Natural Red Pigment Production by Monascus Purpureus in Submerged Fermentation Systems Using a Food Industry Waste: Brewer’s Spent Grain Uluslararası Foods 8 5
Bildiri Başlığı Kapsam: Etkinlik Adı: Yıl:
Monascus Küflerinin Kolesterol ve Tansiyon Düşürücü Fonksiyonel İçecek Yapımında Kullanılması Uluslararası V. uluslararası gıda ar-ge proje pazarı 25.05.2017
Monascus renk Pigmentlerin Üretimi ve Et Ürünlerinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması Uluslararası IV. uluslararası gıda arge proje pazarı 24.05.2016
Production of Microbial Levan (B-2,6 fructan) by Zymomonas mobilis and Determination of Its Antimicrobial Activity Uluslararası International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2018) 02.04.2018
Zymomonas mobilis ile levan üretimi ve optimizasyonu Ulusal Ulusal Levan Çalıştayı, Marmara Üniversitesi 02.06.2016
Safflower - Advantages of Novel Oil Extraction Methods and Potential Applications for Food Industry: Advances to Other Oil Crops Uluslararası 1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS 25.04.2018
PRE-TREATMENT METHODS FOR LIGNOCELLULOSIC BIOMASSES AND COMPARISON OF THE ADVANTAGES Uluslararası 1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS 25.04.2018
MICROFIBRILLAR CELLULOSE: BARRIER PROPERTIES AND APPLICATIONS IN FOOD PACKAGES Uluslararası 1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS 25.04.2018
International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies Uluslararası International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies 02.04.2018
Sustainable Food Production Uluslararası Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies INOPTEP 2017 23.04.2017
Natural Pigment Production by Using Food Industry By-products Uluslararası Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies INOPTEP 2017 23.04.2017
Effects of Fibre Fortification on Textural Properties of Breads Uluslararası Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies INOPTEP 2017 23.04.2017
Effect of Different Pretreatment Methods of BSG on Red Monascus Pigment Production Uluslararası New Trends in food Safety and Quality NIFSA 2017 05.10.2017
Role of biotechnology in the utilization of food waste Uluslararası Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Techologies INOPTEP 2017 23.04.2017
Sustainable food production Uluslararası Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Techologies INOPTEP 2017 23.04.2017
Monascus spp ile Kırmızı Renk Pigmenti Angkak Üretimi Ulusal 9. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ 12.11.2015
Effect of Different Nitrogen Sources on Levan Production Uluslararası 2nd Congress on Food Structure & Design 26.10.2016
Nanocellulose Production and Its Food Applications Uluslararası 2nd Congress on Food Structure & Design 26.10.2016
Levan Biyopolimeri Ve Uygulama Alanları Ulusal TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ 04.04.2012
Optimization of Levan Production from Zymomonas mobilis Effects of Plasticizers on Mechanical Properties of the Edible Levan Films Uluslararası IFT 2012 08.06.2012
Optimization of Levan Production by Response Surface Methodology Uluslararası 1st North and East European Congress on Food (NEEFOOD) 04.04.2012
Use of faba beans as protein source for cereal applications Uluslararası AACCI Centennial Meeting 18.10.2015
Kuzukulağı Yapraklarının Mikrodalga ve Güneşte Kurutulması Ulusal Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar" 13.05.2015
Rheological Properties of Levan Solution Produced by Zymomonas mobilis Uluslararası 2nd Congress on Food Structure & Design 26.10.2016
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
2019-2020 Alg Üretim Sistemleri Yüksek Lisans
2019-2020 Beslenme İlkeleri Lisans
2019-2020 Gıda Formülasyonu ve Duyusal Analiz Önlisans
2019-2020 Sporda Beslenme İlkeleri Yüksek Lisans
2019-2020 Girişimcilik Lisans
Proje Adı Görev: Tür:
Bira Atığından Monascus Renk Pigmentleri Üretimi ve Stabilitesinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
Kurum Durum
IFT Üye
GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI Üye
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi:
2019 Bölüm Başkanı IĞDIR MESLEK YÜKSEKOKULU