E-posta Telefon
+90.476.223 0010 | 4132
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2011 - 2017
    Doktora

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)/

    Tez Adı: Beyaz peynirde yumuşama kusurunun farklı üretim ve olgunlaştırma uygulamalarıyla önlenmesi üzerine araştırmalar
  • Y

    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2008 - 2011
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Farklı muhafaza şartlarında tereyağının bazı niteliklerinde meydana gelen değişiklikler
  • L

    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2002 - 2006
    Lisans

    ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
Yıl: Makale Başlığı Kapsam Yazar(lar): Dergi Adı: Cilt: Sayı: Link:
2021 Artemisia campestris subsp. glutinosa, Lavandula angustifolia Mill., ve Ginger (Zingiber officinale) Bitkilerinin Uçucu Organik Bileşiklerinin SPME/GC-MS ile Belirlenmesi Ulusal KARADAĞ MUSA, KOYUNCU MUBİN, ATALAR MEHMET NURİ, ARAS ABDÜLMELİK Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 14 1 http://dx.doi.org/10.18185/erzifbed.801731
2020 Evaluation of the Quality Characteristics of Siirt Herby Cheese: A Traditional Turkish Variety Uluslararası KOYUNCU MUBİN,TUNÇTÜRK YUSUF Journal of the Institute of Science and Technology 10 2 https://dergipark.org.tr/tr/doi/10.21597/jist.635902
2017 EFFECT OF PACKAGING METHOD AND LIGHT EXPOSURE ON OXIDATION AND LIPOLYSIS IN BUTTER Uluslararası KOYUNCU MUBİN,TUNÇTÜRK YUSUF Oxidation Communications 40 2
2020 Determination of Some Quality Parameters of White Cheeses Produced from Different Animal Milks During Storage Uluslararası KOYUNCU MUBİN,TUNÇTÜRK YUSUF Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 10 3 https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1199343https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1199343https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1199343
2014 Sütçülük Atık Sularının Arıtılma Gereksinimi Uluslararası KOYUNCU MUBİN,TUNÇTÜRK YUSUF Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 19 1-2 https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyufbed/issue/21969/235885
2019 Determination of trace elements, heavy metals, and antimony in polyethylene terephthalate–bottled local raw cow milk of Iğdır region in Turkey Uluslararası KOYUNCU MUBİN,ALVAZEER DURIED ENVIRONMENTAL MONITORING AND ASSESSMENT 191 666 https://link.springer.com/article/10.1007/s10661-019-7851-z#article-info
2021 Otlu Peynir Üretiminde Kullanılan Alternatif Bir Aromatik Bitki "Ornithogalum narbonense" Uluslararası KOYUNCU MUBİN Journal of the Institute of Science and Technology http://dx.doi.org/10.21597/jist.1029279
2021 Bioanalysis of total phenolic contents, volatile compounds, and radical scavenging activities of three wild edible mushrooms Uluslararası KUMLAY AHMET METİN, KOÇAK MEHMET ZEKİ, KOYUNCU MUBİN, GÜLLER UĞUR Studia Universitatis Babeș-Bolyai Chemia 66 4 http://dx.doi.org/10.24193/subbchem.2021.4.10
2022 Hydrogen-rich water can reduce the formation of biogenic amines in butter Uluslararası BULUT MENEKŞE, Çelebi Sezer Yasemin, CEYLAN MEHMET MURAT, VEZİROĞLU DUREYT, KOYUNCU MUBİN Food Chemistry 384 http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132613
2022 Siirt Otlu peynirinin uçucu organik bileşenlerinin belirlenmesi Ulusal KOYUNCU MUBİN ATA-Food Journal/ATA-Gıda Dergisi 1 2 https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/2648031
2022 Evaluation of the impact of hydrogen\u2010rich water on the deaccumulation of heavy metals in butter Uluslararası VEZİROĞLU DUREYT, CEYLAN MEHMET MURAT, BULUT MENEKŞE, KOYUNCU MUBİN Journal of Food Safety http://dx.doi.org/10.1111/jfs.13005
Yıl: Bildiri Başlığı Kapsam: Yazar(lar): Etkinlik Adı: Link:
2020 TUZLUCA TUZ MAĞARASINDA KATMA DEĞERİ YÜKSEK PEYNİR ÜRETME POTANSİYELİ Uluslararası KOYUNCU MUBİN, BALDIZ Sibel 4th International Symposium on Silk Road Academic Studies https://www.issras.com/wp-content/uploads/2021/01/Tam-Metin-Kitabi-2020.pdf
2020 Otlu peynirlerin antioksidan ve antimikrobiyal özellikleri Uluslararası KOYUNCU MUBİN International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry https://www.biotechbiochem.org/bildiri%20taslaklar%C4%B1/Proceeding_Book_BioTechBioChem_2020.pdf
2020 PEYNİR ALTI SUYUNUN ZENGİN İÇERİĞİ VE KULLANIM OLANAKLARI Uluslararası KOYUNCU MUBİN, BATUR Songül, YEŞİL Özlem 4th International Symposium on Silk Road Academic Studies https://www.issras.com/wp-content/uploads/2021/01/Tam-Metin-Kitabi-2020.pdf
2020 KOLOSTRUMUN İNSAN SAĞLIĞI VE COVİD 19 ÜZERİNE ETKİSİ Uluslararası KOYUNCU MUBİN, SAYIN Figen 4th International Symposium on Silk Road Academic Studies https://www.issras.com/wp-content/uploads/2021/01/Tam-Metin-Kitabi-2020.pdf
2020 Otlu Peynirlerin Mineral Madde İçeriği Uluslararası KOYUNCU MUBİN International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry https://www.biotechbiochem.org/bildiri%20taslaklar%C4%B1/Proceeding_Book_BioTechBioChem_2020.pdf
2019 Determination of Aromatic Components of Plantago majör Uluslararası KOYUNCU MUBİN,ATALAR MEHMET NURİ,ALMA MEHMET HAKKI I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium
2019 Identification of phenolic components from the rhizomes of sweet flag (Acorus calamus L.) using high pressure liquid chromatography (HPLC) Uluslararası ATALAR MEHMET NURİ,KARADAĞ MUSA,KOYUNCU MUBİN,ALMA MEHMET HAKKI I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium
2019 Determination of Phenolic Components and mineral elements of Viscum album L. Extract. Uluslararası ATALAR MEHMET NURİ,KOYUNCU MUBİN,ALMA MEHMET HAKKI I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium
2019 Comparison of Variety of Coccoon Samples for Their Phytochemical Content Uluslararası ATALAR MEHMET NURİ,KOYUNCU MUBİN,ÇALIŞKAN UFUK KOCA,KÜÇÜK ŞEBNEM,ALMA MEHMET HAKKI I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium
2019 Determination of Aromatic Components of Apium graveolens (Celery) Seeds Uluslararası KOYUNCU MUBİN,ATALAR MEHMET NURİ,ALMA MEHMET HAKKI I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium
2019 Determination of Phenolic Components of Apium graveolens (Celery) Seeds Uluslararası ATALAR MEHMET NURİ,KARADAĞ MUSA,KOYUNCU MUBİN,ALMA MEHMET HAKKI I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium
2018 The Effects of Starter Culture on White Cheese Texture Profiles Uluslararası KOYUNCU MUBİN,TUNÇTÜRK YUSUF I. International Agrıcultural Science Congress https://www.agricongressvan.org/Album/CONGRESS_ORAL_PRESENTATIONS.pdf
2018 Alternative Solutions for The Mold Problems of Kashar Cheese Uluslararası KOYUNCU MUBİN I. International Agricultural Science Congress https://www.agricongressvan.org/Album/CONGRESS_POSTER_PRESENTATIONS.pdf
2017 Potential of Mozzarella Cheese Production in Iğdır City Uluslararası KOYUNCU MUBİN II. International Iğdır Symposium sempozyum.igdir.edu.tr/Addons/News/uploads/files/II-InternationaligdirSymposiumAbsractBook.pdf
2017 Functional Characteristics and Utilization of Whey Uluslararası TUNÇTÜRK YUSUF,BADAK NEŞE,KOYUNCU MUBİN The Aurasian Agriculture and Natural Sciences Congress
2017 Peynir Üretiminde Kullanılan Sütlerin Tür Tayini İçin Üre-PAGE kullanımı Uluslararası KOYUNCU MUBİN II. International Conference on Advanced Engineering Technologies http://icadet.bayburt.edu.tr/pdf/ICADET-2017.pdf
2013 New Studies About Cheese Yield Uluslararası KOYUNCU MUBİN International 2 Halal and Healthy Food Congress http://www.vefader.org.tr/2-helal-ve-saglikli-gida-kongresi/
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
2022 Farklı Yaklaşımlarla Tarıma Yeniden Bakış Ülkemizde Süt ve Süt Ürünleri Üretimi Bölüm(ler)
2016 Muhafaza Şartlarının Tereyağında Kaliteye Etkisi Tümü
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
Ders Adı 1. Hafta: 2. Hafta: 3. Hafta: 4. Hafta: 5. Hafta: 6. Hafta: 7. Hafta: 8. Hafta: 9. Hafta: 10. Hafta: 11. Hafta: 12. Hafta: 13. Hafta: 14. Hafta:
Proje Adı Görev: Tür:
Modifiye Atmosfer Paketlenme İşleminin Tereyağı Üzerine Etkileri Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Farklı Muhafaza Şartlarında Tereyağının Bazı Niteliklerinde Meydana Gelen Değişiklikler Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Otlu Peynir Üretiminde Akpancar otu (Ornithogalum narbonense) Kullanımı Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Beyaz Peynirde Yumuşama Kusurunun Çeşitli Üretim ve Olgunlaştırma Uygulamalarıyla Önlenmesi Üzerine Araştırmalar Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
GELENEKSEL YÖNTEMLE VE İŞLETME KOŞULLARINDA ÜRETİLEN OTLU PEYNİRLERDE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İLİŞKİLENDİRİLMESİ Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi:
2018 Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı IĞDIR ÜNİVERSİTESİ 2021
2018 Bölüm Başkanı IĞDIR ÜNİVERSİTESİ 2022
2018 MYO/Yüksekokul Müdürü IĞDIR ÜNİVERSİTESİ 2020
2018 Anabilim Dalı Başkanı IĞDIR ÜNİVERSİTESİ