• B

    Bachelor Degree

    Erciyes Üniversitesi Gıda Mühendisliği

  • M

    Master

    Iğdır Üniversitesi Gıda Mühendisliği

  • D

    Doctorate

Articles Published in International Refereed Journals:

Alwazeer, D., Tan, K., & Örs, B. (2020). Reducing atmosphere packaging as a novel alternative technique for extending shelf life of fresh cheese.  Journal of Food Science and Technology. doi:10.1007/s13197-020-04334-4

Alwazeer, D., Örs, B. (2019). Reducing atmosphere drying as a novel drying technique for preserving the sensorial and nutritional notes of foods. Journal of Food Science and Technology, 1–11. https://doi.org/10.1007/s13197-019-03850-2


Articles Published in National Refereed Journals:

Papers Presented in International Scientific Meetings and Published in Proceedings:

  • Harran 1. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı, Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer, Betül Örs. Oksijene ve Isıya Duyarlı Ürünlere Yönelik Yeni Bir Kurutma tekniği, Urfa, 2017.
  • Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı, Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer, Betül Örs. Oksijene ve Isıya Duyarlı Ürünlere Yönelik Yeni Bir Kurutma tekniği, Trabzon, 2017.

 


Papers Presented in National Scientific Meetings and Published in Proceedings:

National & International Books Written:


Chapters in National & International Books:

Directed Doctoral Dissertations:


Directed Master Dissertations:

  • Araştırma Projesi, Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer, Betül Örs.  Sağlıklı Ve Cazip Kuru Kayısı Üretimine Yönelik Yeni Bir Teknik: ‎İndirgen Atmosferik Kurutma‎, 2017.
  • Tübitak İkili İşbirliği Destek Programları, Fransa Dışişleri Bakanlığı ile Bosphorus Programı, Araştırmacı, Tarımsal Gıda Endüstrisi Atıklarının Gelişmiş Kurutma Teknikleri Kullanılarak Değerlendirilmesi, 2019.
  • Iğdır I. AR-GE Proje Pazarı İkincilik Ödülü, Dr. Öğr. Üyesi Duried Alvazeer, Betül Örs2019. "Gıdaların Renk ve Besinsel Kalitesinin Muhafazasında Yeni Bir Teknik: İndirgen Atmosferik Kurutma (İAK)