Email Phone
+90.476.223 0010 | 3400
Academic Links Social Links
  • D

    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2011 - 2017
    Doctorate

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)/

    Tez Adı: Beyaz peynirde yumuşama kusurunun farklı üretim ve olgunlaştırma uygulamalarıyla önlenmesi üzerine araştırmalar
  • M

    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2008 - 2011
    Master

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Farklı muhafaza şartlarında tereyağının bazı niteliklerinde meydana gelen değişiklikler
  • B

    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2002 - 2006
    Bachelor Degree

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
Article Title Scope Journal Name: Volume: Issue:
Determination of Some Quality Parameters of White Cheeses Produced from Different Animal Milks During Storage International Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Evaluation of the Quality Characteristics of Siirt Herby Cheese: A Traditional Turkish Variety International Journal of the Institute of Science and Technology 10 2
Sütçülük Atık Sularının Arıtılma Gereksinimi International Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 19 1-2
Determination of trace elements, heavy metals, and antimony in polyethylene terephthalate–bottled local raw cow milk of Iğdır region in Turkey International ENVIRONMENTAL MONITORING AND ASSESSMENT 191 666
EFFECT OF PACKAGING METHOD AND LIGHT EXPOSURE ON OXIDATION AND LIPOLYSIS IN BUTTER International Oxidation Communications 40 2
Paper Title Scope: Event Name: Year:
The Effects of Starter Culture on White Cheese Texture Profiles International I. International Agrıcultural Science Congress 09.05.2018
Alternative Solutions for The Mold Problems of Kashar Cheese International I. International Agricultural Science Congress 09.05.2018
New Studies About Cheese Yield International International 2 Halal and Healthy Food Congress 07.11.2013
Determination of Phenolic Components of Apium graveolens (Celery) Seeds International I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium 03.10.2019
Identification of phenolic components from the rhizomes of sweet flag (Acorus calamus L.) using high pressure liquid chromatography (HPLC) International I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium 03.10.2019
Determination of Aromatic Components of Plantago majör International I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium 03.10.2019
Determination of Aromatic Components of Apium graveolens (Celery) Seeds International I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium 03.10.2019
Comparison of Variety of Coccoon Samples for Their Phytochemical Content International I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium 03.10.2019
Determination of Phenolic Components and mineral elements of Viscum album L. Extract. International I. International Aromatic Plants and Costemetics Symposium 03.10.2019
Potential of Mozzarella Cheese Production in Iğdır City International II. International Iğdır Symposium 09.10.2017
Peynir Üretiminde Kullanılan Sütlerin Tür Tayini İçin Üre-PAGE kullanımı International II. International Conference on Advanced Engineering Technologies 21.09.2017
Functional Characteristics and Utilization of Whey International The Aurasian Agriculture and Natural Sciences Congress 20.09.2017
Year Book Title Chapter: Contribution Level:
2016 Muhafaza Şartlarının Tereyağında Kaliteye Etkisi Tümü
Year Dissertation Title Author: Type: Status:
Academic Year Course Title Educational Level:
2018-2019 Gıda Analizleri Bachelor Degree
2017-2018 Fermente Süt Ürünleri Bachelor Degree
2017-2018 Gıda Analizleri Bachelor Degree
2017-2018 Süt İşleme Teknolojisi Bachelor Degree
2019-2020 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon Associate
2017-2018 Gıda Hijyeni ve Sanitasyon Associate
2019-2020 Peynir Teknolojisinde Yeni Gelişmeler Master
2018-2019 Peynir Teknolojisinde Yeni Gelişmeler Master
2019-2020 Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Master
2019-2020 Süt Proteinlerinin Fonksiyonel Özellikleri Master
2018-2019 Süt Proteinlerinin Fonksiyonel Özellikleri Master
2019-2020 Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ve Uygulama Alanları Doctorate
2019-2020 Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ve Uygulama Alanları Master
2018-2019 Katı Faz Mikroekstraksiyon Yöntemi ve Uygulama Alanları Master
Project Title Task: Type:
Farklı Muhafaza Şartlarında Tereyağının Bazı Niteliklerinde Meydana Gelen Değişiklikler Araştırmacı ARAŞTIRMA PROJESİ
Otlu Peynir Üretiminde Akpancar otu (Ornithogalum narbonense) Kullanımı Yürütücü Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Araştırma Projesi Modifiye Atmosfer Paketlenme İşleminin Tereyağı Üzerine Etkileri Yürütücü ARAŞTIRMA PROJESİ
GELENEKSEL YÖNTEMLE VE İŞLETME KOŞULLARINDA ÜRETİLEN OTLU PEYNİRLERDE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İLİŞKİLENDİRİLMESİ Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Beyaz Peynirde Yumuşama Kusurunun Çeşitli Üretim ve Olgunlaştırma Uygulamalarıyla Önlenmesi Üzerine Araştırmalar Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Patent Title Inventors: Category: Scope:
Year Award Name Institution: Type: Description:
Institution Status
Date Task Unit: Expiration Date:
2018 Deputy Director of the Center ARAŞTIRMA LABORATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MEREKZİ
2018 Bölüm Başkanı Faculty of Engineering
2018 MYO/Yüksekokul Müdürü Tuzluca Vocational School of Higher Education
2018 Head of Department Faculty of Engineering