Öğr. Gör.
Betül TAN
Eğitim
-
D
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
2020 -
DoktoraFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/
Tez Adı:
-
Y
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
2016 - 2019
Yüksek LisansFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Sağlıklı ve cazip kuru kayısı üretimine yönelik yeni bir teknik: İndirgen atmosferik kurutma
-
L
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
2012 - 2016
LisansMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./
Tez Adı:
22222
Yıl: | Makale Başlığı | Kapsam | Yazar(lar): | Dergi Adı: | Cilt: | Sayı: | Link: |
---|---|---|---|---|---|---|---|
2020 | Reducing atmosphere packaging as a novel alternative technique for extending shelf life of fresh cheese | Uluslararası | ALVAZEER DURIED,ÖRS BETÜL | Journal of Food Science and Technology | http://link.springer.com/10.1007/s13197-020-04334-4 | ||
2019 | Reducing atmosphere drying as a novel drying technique for preserving the sensorial and nutritional notes of foods | Uluslararası | ALVAZEER DURIED,ÖRS BETÜL | Journal of Food Science and Technology | http://link.springer.com/10.1007/s13197-019-03850-2 |
22222
Yıl: | Bildiri Başlığı | Kapsam: | Yazar(lar): | Etkinlik Adı: | Link: |
---|
22222
Yıl | Kitap Adı | Bölüm: | Katkı Düzeyi: |
---|
22222
Yıl | Tez Adı | Yazar: | Tür: | Durum: |
---|
22222
Akademik Yıl | Ders Adı | Eğitim Düzeyi: |
---|
22222
Ders Adı | 1. Hafta: | 2. Hafta: | 3. Hafta: | 4. Hafta: | 5. Hafta: | 6. Hafta: | 7. Hafta: | 8. Hafta: | 9. Hafta: | 10. Hafta: | 11. Hafta: | 12. Hafta: | 13. Hafta: | 14. Hafta: |
---|
22222
Proje Adı | Görev: | Tür: |
---|
22222
Patent Adı | Buluş Sahipleri: | Kategori: | Kapsam: |
---|
22222
Yıl | Ödül Adı | Kurum: | Tür: | Açıklama: |
---|---|---|---|---|
2019 | GIDALARIN RENK VE BESİNSEL KALİTESİNİN MUHAFAZASINDA YENİ BİR TEKNİK: İNDİRGEN ATMOSFERİK KURUTMA (İAK) | IĞDIR ÜNİVERSİTESİ | Proje Ödülü |
22222
Kurum | Durum |
---|
22222
Tarih | Görev | Birim: | Bitiş Tarihi: |
---|