E-posta Telefon
+90.476.223 0010 | 7837
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    2020 -
    Doktora

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

    Tez Adı:
  • Y

    IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    2016 - 2019
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Sağlıklı ve cazip kuru kayısı üretimine yönelik yeni bir teknik: İndirgen atmosferik kurutma
  • L

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    2012 - 2016
    Lisans

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
Yıl: Makale Başlığı Kapsam Yazar(lar): Dergi Adı: Cilt: Sayı: Link:
2020 Reducing atmosphere packaging as a novel alternative technique for extending shelf life of fresh cheese Uluslararası ALVAZEER DURIED,ÖRS BETÜL Journal of Food Science and Technology http://link.springer.com/10.1007/s13197-020-04334-4
2019 Reducing atmosphere drying as a novel drying technique for preserving the sensorial and nutritional notes of foods Uluslararası ALVAZEER DURIED,ÖRS BETÜL Journal of Food Science and Technology http://link.springer.com/10.1007/s13197-019-03850-2
Yıl: Bildiri Başlığı Kapsam: Yazar(lar): Etkinlik Adı: Link:
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
Ders Adı 1. Hafta: 2. Hafta: 3. Hafta: 4. Hafta: 5. Hafta: 6. Hafta: 7. Hafta: 8. Hafta: 9. Hafta: 10. Hafta: 11. Hafta: 12. Hafta: 13. Hafta: 14. Hafta:
Proje Adı Görev: Tür:
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
2019 GIDALARIN RENK VE BESİNSEL KALİTESİNİN MUHAFAZASINDA YENİ BİR TEKNİK: İNDİRGEN ATMOSFERİK KURUTMA (İAK) IĞDIR ÜNİVERSİTESİ Proje Ödülü
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi: