E-posta Telefon
04762230010 | 3037
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    2013 - 2019
    Doktora

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

    Tez Adı: Maraş biberi çekirdeğinden farklı yöntemlerle yağ üretimi ve kalite özellikleri
  • Y

    KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    2009 - 2012
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Zeytinyağı ikamesi olarak fenolik bileşenler ile zenginleştirilmiş ayçiçeği yağının antioksidan etkileri
  • L

    GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    2003 - 2008
    Lisans

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)/

    Tez Adı:
Yıl: Makale Başlığı Kapsam Yazar(lar): Dergi Adı: Cilt: Sayı: Link:
2016 Physico-Chemical and Microbiological Properties of a Traditional Turkey Cheese Tomas/Serto (Dorak) Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,DİKİCİ ABDULLAH Journal of Agricultural Science and Technology B 6 2 http://www.davidpublisher.org/index.php/Home/Article/index?id=29654.html
2020 Optimization of Ultrasound-Assisted Phenolic Extraction from Red Pepper Seed by Response Surface Methodology Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT Turkish journal of agricultural and natural sciences
2018 Stability of Sunflower Oil Enriched with Olive Phenolics in Deep Frying Condition Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University 35 2018-2 http://ziraatdergi.gop.edu.tr/DergiTamDetay.aspx?ID=4376
2014 Effects of Olive Phenolics on Oxidative Stability of Sunflower Oil Uluslararası İNANÇ AHMET LEVENT,KURTULGAN AYŞE BURCU,ÇOLAKOĞLU ABDULLAH SİNAN Journal of Food Agriculture Environment
2014 Geçmişten Günümüze Zeytinyağı Üretim Teknikleri Ulusal KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT Kahramanmaraş İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Dergisi
2021 Determination of The Suitability to European Union and Turkish Standards of Fat Ratios in Cow Milk Obtained from Kirklareli Province Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU, ÇİMEN MURAT Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences 8 4
Yıl: Bildiri Başlığı Kapsam: Yazar(lar): Etkinlik Adı: Link:
2019 Characterization of Maraş Pepper Seed Oil Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT International Symposium on Advanced Engineering Technologies
2018 SOME PROPERTIES OF WILD PLUM VINEGAR Uluslararası ERTEKİN ÖZLEM,ATALAY AYŞE BURCU,Koca Sevim Nida 3rd InternationalCongress on Food Technology
2017 Soxhlet Extractionand Characterization of Kahramanmaraş Red Pepper Seed Oil Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT,MAA Mustafa,ATALAY ALİ İHSAN The 6th International Congress on Food Technology
2017 Factors of Affecting Roughage and Concentrated Feed Preferences Sheep and Goat Farming Enterprises in Central District of Iğdır Province Uluslararası ATALAY ALİ İHSAN,ATALAY AYŞE BURCU,KARADAĞ GÜRSOY AYŞE II. International Iğdır Symposium (IGDIRSEMP 2017)
2017 Factors of Affecting Roughage and Concentrated Feed Cattle Breeding Enterprises in Central District of Iğdır Province Uluslararası KARADAĞ GÜRSOY AYŞE,ATALAY ALİ İHSAN,ATALAY AYŞE BURCU II. International Iğdır Symposium (IGDIRSEMP 2017)
2017 Optimization Of Ultrasound-Assisted Extraction Of Phenolic Compounds From Red Pepper Seed By Response Surface Methodology Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
2017 Study Of The Stability Of Sunflower Oil Enriched With Olive Phenolics Under Deep-Frying Condition Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies
2015 Kırmızı Biber Capsicum Annuum L Çekirdeği Yağının Biyoaktif Bileşen Olarak Gıda Endüstrisine Kazandırılması Ulusal KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT 2. Bitkisel yağ kongresi, YABİTED
2015 Microbiological Characteristics of a Traditional Food Serto Dorak Cheese of Tunceli Uluslararası KURTULGAN AYŞE BURCU,DİKİCİ ABDULLAH The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
2015 The Production of a Traditional Food Serto Dorak Cheese Of Tunceli and Its Chemical Characteristics Uluslararası KURTULGAN AYŞE BURCU,DİKİCİ ABDULLAH The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
2012 Doğal Fenolik Ekstraklar ile Zenginleştirilen Ayçiçeği Yağına Farklı Depolama Koşullarının Etkisi Ulusal KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, KONYA
2012 Kahramanmaraş Bölgesine Ait Zeytinlerden Elde Edilen Fenolik Bileşenler İle Zenginleştirilmiş Ayçiçeği Yağının Kızartma Koşulları Altında Oksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi Ulusal KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT III. Zeytin Öğrenci Kongresi, AYDIN
2011 Karasu ve Zeytin küspesinin Kimyasal Kinetiğinin Belirlenmesi Ulusal KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT 7. Gıda Mühendisleri Kongresi, ANKARA
2010 Quality Parameters of Kahramanmaraş Virgin Olive Oils Uluslararası KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT The First International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
2020-2021 Araştırma Yöntem ve Teknikleri Önlisans
2020-2021 Gıda Formülasyonu ve Duyusal Analiz Önlisans
2020-2021 Ziyafet Mutfağı Önlisans
2020-2021 Menü Planlama Önlisans
2019-2020 Gıda İşleme Teknikleri Lisans
2019-2020 Organik Tarım Lisans
2019-2020 İngilizce II Lisans
2019-2020 İngilizce I Lisans
2019-2020 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş Lisans
2021-2022 Gıda Güvenliği ve Hijyeni Önlisans
2021-2022 Beslenme İlkeleri Önlisans
2021-2022 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Önlisans
Ders Adı 1. Hafta: 2. Hafta: 3. Hafta: 4. Hafta: 5. Hafta: 6. Hafta: 7. Hafta: 8. Hafta: 9. Hafta: 10. Hafta: 11. Hafta: 12. Hafta: 13. Hafta: 14. Hafta:
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Beslenme İlkeleri
Gıda Güvenliği ve Hijyeni
Proje Adı Görev: Tür:
Zeytinyağı İkamesi olarak Fenolik Bileşenlerce Zenginleştirilmiş Ayçiçeği Yağının Antioksidan Etkileri Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Kırmızıbiber Çekirdek Yağının Ses-Dalgaları Destekli Ekstraksiyonu, Optimizasyonu ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
wddwqwwdwd Eğitmen TÜBİTAK PROJESİ
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi:
2020 Dekan Yardımcısı MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
2019 Dijital Çağ Komisyonu Yardımcılığı MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
2019 Yemek Komisyonu Asil Üyeliği MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
2019 Erasmus Koordinatörü MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
2020 Bölüm Başkan Yardımcısı MUNZUR ÜNİVERSİTESİ