E-posta Telefon
- | 3005
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    2013 - 2019
    Doktora

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

    Tez Adı: Maraş biberi çekirdeğinden farklı yöntemlerle yağ üretimi ve kalite özellikleri
  • Y

    KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    2009 - 2012
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Zeytinyağı ikamesi olarak fenolik bileşenler ile zenginleştirilmiş ayçiçeği yağının antioksidan etkileri
  • L

    GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    2003 - 2008
    Lisans

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)/

    Tez Adı:
Makale Başlığı Kapsam Yazar(lar): Dergi Adı: Cilt: Sayı: Yıl: Link:
Optimization of Ultrasound-Assisted Phenolic Extraction from Red Pepper Seed by Response Surface Methodology Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT Turkish journal of agricultural and natural sciences 2020
Effects of Olive Phenolics on Oxidative Stability of Sunflower Oil Uluslararası İNANÇ AHMET LEVENT,KURTULGAN AYŞE BURCU,ÇOLAKOĞLU ABDULLAH SİNAN Journal of Food Agriculture Environment 2014
Stability of Sunflower Oil Enriched with Olive Phenolics in Deep Frying Condition Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpasa University 35 2018-2 2018 http://ziraatdergi.gop.edu.tr/DergiTamDetay.aspx?ID=4376
Physico-Chemical and Microbiological Properties of a Traditional Turkey Cheese Tomas/Serto (Dorak) Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,DİKİCİ ABDULLAH Journal of Agricultural Science and Technology B 6 2 2016 http://www.davidpublisher.org/index.php/Home/Article/index?id=29654.html
Geçmişten Günümüze Zeytinyağı Üretim Teknikleri Ulusal KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT Kahramanmaraş İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Dergisi 2014
Bildiri Başlığı Kapsam: Yazar(lar): Etkinlik Adı: Yıl: Link:
Soxhlet Extractionand Characterization of Kahramanmaraş Red Pepper Seed Oil Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT,MAA Mustafa,ATALAY ALİ İHSAN The 6th International Congress on Food Technology 18.03.2017
Factors of Affecting Roughage and Concentrated Feed Preferences Sheep and Goat Farming Enterprises in Central District of Iğdır Province Uluslararası ATALAY ALİ İHSAN,ATALAY AYŞE BURCU,KARADAĞ GÜRSOY AYŞE II. International Iğdır Symposium (IGDIRSEMP 2017) 09.10.2017
Factors of Affecting Roughage and Concentrated Feed Cattle Breeding Enterprises in Central District of Iğdır Province Uluslararası KARADAĞ GÜRSOY AYŞE,ATALAY ALİ İHSAN,ATALAY AYŞE BURCU II. International Iğdır Symposium (IGDIRSEMP 2017) 09.10.2017
Characterization of Maraş Pepper Seed Oil Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT International Symposium on Advanced Engineering Technologies 02.05.2019
Kırmızı Biber Capsicum Annuum L Çekirdeği Yağının Biyoaktif Bileşen Olarak Gıda Endüstrisine Kazandırılması Ulusal KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT 2. Bitkisel yağ kongresi, YABİTED 07.05.2015
Karasu ve Zeytin küspesinin Kimyasal Kinetiğinin Belirlenmesi Ulusal KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT 7. Gıda Mühendisleri Kongresi, ANKARA 24.11.2011
Quality Parameters of Kahramanmaraş Virgin Olive Oils Uluslararası KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT The First International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus 15.04.2010
SOME PROPERTIES OF WILD PLUM VINEGAR Uluslararası ERTEKİN ÖZLEM,ATALAY AYŞE BURCU,Koca Sevim Nida 3rd InternationalCongress on Food Technology 10.10.2018
Optimization Of Ultrasound-Assisted Extraction Of Phenolic Compounds From Red Pepper Seed By Response Surface Methodology Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies 15.05.2017
Study Of The Stability Of Sunflower Oil Enriched With Olive Phenolics Under Deep-Frying Condition Uluslararası ATALAY AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies 15.05.2017
Kahramanmaraş Bölgesine Ait Zeytinlerden Elde Edilen Fenolik Bileşenler İle Zenginleştirilmiş Ayçiçeği Yağının Kızartma Koşulları Altında Oksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi Ulusal KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT III. Zeytin Öğrenci Kongresi, AYDIN 16.05.2012
Doğal Fenolik Ekstraklar ile Zenginleştirilen Ayçiçeği Yağına Farklı Depolama Koşullarının Etkisi Ulusal KURTULGAN AYŞE BURCU,İNANÇ AHMET LEVENT III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, KONYA 10.05.2012
The Production of a Traditional Food Serto Dorak Cheese Of Tunceli and Its Chemical Characteristics Uluslararası KURTULGAN AYŞE BURCU,DİKİCİ ABDULLAH The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus 01.10.2015
Microbiological Characteristics of a Traditional Food Serto Dorak Cheese of Tunceli Uluslararası KURTULGAN AYŞE BURCU,DİKİCİ ABDULLAH The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus 01.10.2015
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
2020-2021 Araştırma Yöntem ve Teknikleri Önlisans
2020-2021 Gıda Formülasyonu ve Duyusal Analiz Önlisans
2020-2021 Ziyafet Mutfağı Önlisans
2020-2021 Menü Planlama Önlisans
2019-2020 Gıda İşleme Teknikleri Lisans
2019-2020 Organik Tarım Lisans
2019-2020 İngilizce II Lisans
2019-2020 İngilizce I Lisans
2019-2020 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş Lisans
Proje Adı Görev: Tür:
wddwqwwdwd Eğitmen TÜBİTAK PROJESİ
Kırmızıbiber Çekirdek Yağının Ses-Dalgaları Destekli Ekstraksiyonu, Optimizasyonu ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Zeytinyağı İkamesi olarak Fenolik Bileşenlerce Zenginleştirilmiş Ayçiçeği Yağının Antioksidan Etkileri Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi:
2020 Dekan Yardımcısı MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
2019 Dijital Çağ Komisyonu Yardımcılığı MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
2019 Yemek Komisyonu Asil Üyeliği MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
2019 Erasmus Koordinatörü MUNZUR ÜNİVERSİTESİ
2020 Bölüm Başkan Yardımcısı MUNZUR ÜNİVERSİTESİ