E-posta Telefon
| 3027
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

    2018 - 2022
    Doktora

    VETERİNER FAKÜLTESİ/GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE ÜRETİMİ ANABİLİM DALI/

    Tez Adı: Hazır köftelerde yenilebilir film ambalajlamanın escherichia coli o157: H7 üzerine antimikrobiyal etkisi
  • D

    IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    2023 -
    Doktora

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/BİYOMÜHENDİSLİK VE BİLİMLERİ (DR)/

    Tez Adı:
  • Y

    IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    2012 - 2015
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Glutensiz revani üretimi üzerine bir araştırma
  • L

    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2005 - 2009
    Lisans

    ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
Yıl: Makale Başlığı Kapsam Yazar(lar): Dergi Adı: Cilt: Sayı: Link:
2021 Kıyma ve Kıyma Benzeri Ürünlerde 'Hamburger Hastalığı' olarak E. coli O157:H7'nin varlığı Ulusal KAVRUT ENES Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 4 2
2023 Iğdır Halk Mutfak Kültüründe Yer Alan Lezzetlerin Değerlendirilmesi Ulusal KAVRUT ENES Gastro-Dünya Dergisi 1 2
Yıl: Bildiri Başlığı Kapsam: Yazar(lar): Etkinlik Adı: Link:
2023 ROLE AND SELECTION OF PLASTICIZING SUBSTANCES IN THE PRODUCTION OF EDIBLE PACKAGING Uluslararası KAVRUT ENES 10.INTERNATIONAL GAP SUMMIT SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
2022 CAN IT OBTAIN A pH-SENSITIVE NATURAL DECOMPOSITION INDICATOR WITH PROTEIN-BASED EDIBLE FİLM PACKAGİNG? Uluslararası KAVRUT ENES ANADOLU 11th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES
2016 Sensory Properties of Gluten Free Revani Sweet Semolina Pastry Uluslararası YURT BAYRAM,KAVRUT ENES 2nd Congress on Food Structure Design
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
2022 FARKLI YAKLAŞIMLARLA TARIMA YENİDEN BAKIŞ ÜLKEMİZDE ET ÜRETİMİ Bölüm(ler)
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
2020-2021 Gıda Güvenliği ve Hijyeni Önlisans
2020-2021 Gıda Saklama Teknikleri Önlisans
2021-2022 Havacılıkta İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans
2020-2021 Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans
2021-2022 Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans
2021-2022 Yiyecek İçecek Servisi-I Önlisans
2021-2022 Catering Hizmetleri Önlisans
2020-2021 Catering Hizmetleri Önlisans
2021-2022 Soğuk Mutfak Önlisans
2020-2021 Soğuk Mutfak Önlisans
2020-2021 Yöresel Mutfak Önlisans
2021-2022 Yöresel Mutfak Önlisans
2018-2019 Gıda Saklama Teknikleri Önlisans
2019-2020 Unlu Mamuller Önlisans
2019-2020 İçecek Bilimi Önlisans
2019-2020 Barda Servis Önlisans
2019-2020 Yöresel Mutfak Önlisans
2019-2020 Soğuk Mutfak Önlisans
2019-2020 Catering Hizmetleri Önlisans
2018-2019 Ziyafet Mutfağı Önlisans
2018-2019 Yer Ayırma ve Biletleme İşlemleri Önlisans
2017-2018 Gıda Saklama Teknikleri Önlisans
2019-2020 Gıda Saklama Teknikleri Önlisans
2018-2019 Barda Servis Önlisans
2018-2019 Yiyecek İçecek Servisi-I Önlisans
2018-2019 Ön büroda Raporlama Önlisans
2018-2019 Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans
2019-2020 Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans
2018-2019 Kat Hizmetleri Önlisans
2019-2020 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Önlisans
2019-2020 Gıda Güvenliği ve Hijyeni Önlisans
2018-2019 Gıda Güvenliği ve Hijyeni Önlisans
2018-2019 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Önlisans
2017-2018 Yiyecek İçecek Servisi -II Önlisans
2017-2018 Yer Ayırma ve Biletleme İşlemleri Önlisans
2017-2018 Sağlık mevzuatı Önlisans
2017-2018 Sağlık Kurumlarında Raporlama Teknikleri Önlisans
2017-2018 Sağlık Kurumlarında İş sağığı ve Güvenliği Önlisans
2017-2018 Barda Servis Önlisans
Ders Adı 1. Hafta: 2. Hafta: 3. Hafta: 4. Hafta: 5. Hafta: 6. Hafta: 7. Hafta: 8. Hafta: 9. Hafta: 10. Hafta: 11. Hafta: 12. Hafta: 13. Hafta: 14. Hafta:
Proje Adı Görev: Tür:
HAZIR KÖFTELERDE YENİLEBİLİR FİLM AMBALAJLAMANIN Escherichia coli O157: H7 ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİSİ Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Glutensiz Revani Üretimi Üzerine Bir Araştırma Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
2009 GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BİRİNCİLİĞİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Diğer 2005-2009 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEM BAŞARISI
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi:
2020 Dekan Yardımcısı IĞDIR ÜNİVERSİTESİ