E-posta Telefon
| 3027
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

    2018 - 2022
    Doktora

    VETERİNER FAKÜLTESİ/GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE ÜRETİMİ ANABİLİM DALI/

    Tez Adı: Hazır Köftelerde Yenilebilir Film Ambalajlamanın Escherichia coli O157: H7 Üzerine Antimikrobiyal Etkisi
  • Y

    IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    2012 - 2015
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Glutensiz revani üretimi üzerine bir araştırma
  • L

    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2005 - 2009
    Lisans

    ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
Yıl: Makale Başlığı Kapsam Yazar(lar): Dergi Adı: Cilt: Sayı: Link:
2021 Kıyma ve Kıyma Benzeri Ürünlerde 'Hamburger Hastalığı' olarak E. coli O157:H7'nin varlığı Ulusal KAVRUT ENES Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 4 2
Yıl: Bildiri Başlığı Kapsam: Yazar(lar): Etkinlik Adı: Link:
2016 Sensory Properties of Gluten Free Revani Sweet Semolina Pastry Uluslararası YURT BAYRAM,KAVRUT ENES 2nd Congress on Food Structure Design
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
2022 FARKLI YAKLAŞIMLARLA TARIMA YENİDEN BAKIŞ ÜLKEMİZDE ET ÜRETİMİ Bölüm(ler)
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
2020-2021 Gıda Güvenliği ve Hijyeni Önlisans
2020-2021 Gıda Saklama Teknikleri Önlisans
2021-2022 Havacılıkta İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans
2020-2021 Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans
2021-2022 Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans
2021-2022 Yiyecek İçecek Servisi-I Önlisans
2021-2022 Catering Hizmetleri Önlisans
2020-2021 Catering Hizmetleri Önlisans
2021-2022 Soğuk Mutfak Önlisans
2020-2021 Soğuk Mutfak Önlisans
2020-2021 Yöresel Mutfak Önlisans
2021-2022 Yöresel Mutfak Önlisans
2018-2019 Gıda Saklama Teknikleri Önlisans
2019-2020 Unlu Mamuller Önlisans
2019-2020 İçecek Bilimi Önlisans
2019-2020 Barda Servis Önlisans
2019-2020 Yöresel Mutfak Önlisans
2019-2020 Soğuk Mutfak Önlisans
2019-2020 Catering Hizmetleri Önlisans
2018-2019 Ziyafet Mutfağı Önlisans
2018-2019 Yer Ayırma ve Biletleme İşlemleri Önlisans
2017-2018 Gıda Saklama Teknikleri Önlisans
2019-2020 Gıda Saklama Teknikleri Önlisans
2018-2019 Barda Servis Önlisans
2018-2019 Yiyecek İçecek Servisi-I Önlisans
2018-2019 Ön büroda Raporlama Önlisans
2018-2019 Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans
2019-2020 Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans
2018-2019 Kat Hizmetleri Önlisans
2019-2020 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Önlisans
2019-2020 Gıda Güvenliği ve Hijyeni Önlisans
2018-2019 Gıda Güvenliği ve Hijyeni Önlisans
2018-2019 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Önlisans
2017-2018 Yiyecek İçecek Servisi -II Önlisans
2017-2018 Yer Ayırma ve Biletleme İşlemleri Önlisans
2017-2018 Sağlık mevzuatı Önlisans
2017-2018 Sağlık Kurumlarında Raporlama Teknikleri Önlisans
2017-2018 Sağlık Kurumlarında İş sağığı ve Güvenliği Önlisans
2017-2018 Barda Servis Önlisans
Ders Adı 1. Hafta: 2. Hafta: 3. Hafta: 4. Hafta: 5. Hafta: 6. Hafta: 7. Hafta: 8. Hafta: 9. Hafta: 10. Hafta: 11. Hafta: 12. Hafta: 13. Hafta: 14. Hafta:
Proje Adı Görev: Tür:
Glutensiz Revani Üretimi Üzerine Bir Araştırma Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
2009 GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BİRİNCİLİĞİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Diğer 2005-2009 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEM BAŞARISI
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi:
2020 Dekan Yardımcısı IĞDIR ÜNİVERSİTESİ