
Öğr. Gör. Dr.
Enes KAVRUT
Eğitim
-
D
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ
2018 - 2022
DoktoraVETERİNER FAKÜLTESİ/GIDA GÜVENLİĞİ VE HALK SAĞLIĞI BÖLÜMÜ/VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE ÜRETİMİ ANABİLİM DALI/
Tez Adı: Hazır köftelerde yenilebilir film ambalajlamanın escherichia coli o157: H7 üzerine antimikrobiyal etkisi
-
D
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
2023 -
DoktoraLİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/BİYOMÜHENDİSLİK VE BİLİMLERİ (DR)/
Tez Adı:
-
Y
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
2012 - 2015
Yüksek LisansFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Glutensiz revani üretimi üzerine bir araştırma
-
L
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
2005 - 2009
LisansZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./
Tez Adı:
22222
22222
22222
Yıl | Kitap Adı | Bölüm: | Katkı Düzeyi: |
---|---|---|---|
2022 | FARKLI YAKLAŞIMLARLA TARIMA YENİDEN BAKIŞ | ÜLKEMİZDE ET ÜRETİMİ | Bölüm(ler) |
22222
Yıl | Tez Adı | Yazar: | Tür: | Durum: |
---|
22222
Akademik Yıl | Ders Adı | Eğitim Düzeyi: |
---|---|---|
2020-2021 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Önlisans |
2020-2021 | Gıda Saklama Teknikleri | Önlisans |
2021-2022 | Havacılıkta İş Sağlığı ve Güvenliği | Önlisans |
2020-2021 | Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği | Önlisans |
2021-2022 | Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği | Önlisans |
2021-2022 | Yiyecek İçecek Servisi-I | Önlisans |
2021-2022 | Catering Hizmetleri | Önlisans |
2020-2021 | Catering Hizmetleri | Önlisans |
2021-2022 | Soğuk Mutfak | Önlisans |
2020-2021 | Soğuk Mutfak | Önlisans |
2020-2021 | Yöresel Mutfak | Önlisans |
2021-2022 | Yöresel Mutfak | Önlisans |
2018-2019 | Gıda Saklama Teknikleri | Önlisans |
2019-2020 | Unlu Mamuller | Önlisans |
2019-2020 | İçecek Bilimi | Önlisans |
2019-2020 | Barda Servis | Önlisans |
2019-2020 | Yöresel Mutfak | Önlisans |
2019-2020 | Soğuk Mutfak | Önlisans |
2019-2020 | Catering Hizmetleri | Önlisans |
2018-2019 | Ziyafet Mutfağı | Önlisans |
2018-2019 | Yer Ayırma ve Biletleme İşlemleri | Önlisans |
2017-2018 | Gıda Saklama Teknikleri | Önlisans |
2019-2020 | Gıda Saklama Teknikleri | Önlisans |
2018-2019 | Barda Servis | Önlisans |
2018-2019 | Yiyecek İçecek Servisi-I | Önlisans |
2018-2019 | Ön büroda Raporlama | Önlisans |
2018-2019 | Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği | Önlisans |
2019-2020 | Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği | Önlisans |
2018-2019 | Kat Hizmetleri | Önlisans |
2019-2020 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Önlisans |
2019-2020 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Önlisans |
2018-2019 | Gıda Güvenliği ve Hijyeni | Önlisans |
2018-2019 | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | Önlisans |
2017-2018 | Yiyecek İçecek Servisi -II | Önlisans |
2017-2018 | Yer Ayırma ve Biletleme İşlemleri | Önlisans |
2017-2018 | Sağlık mevzuatı | Önlisans |
2017-2018 | Sağlık Kurumlarında Raporlama Teknikleri | Önlisans |
2017-2018 | Sağlık Kurumlarında İş sağığı ve Güvenliği | Önlisans |
2017-2018 | Barda Servis | Önlisans |
22222
Ders Adı | 1. Hafta: | 2. Hafta: | 3. Hafta: | 4. Hafta: | 5. Hafta: | 6. Hafta: | 7. Hafta: | 8. Hafta: | 9. Hafta: | 10. Hafta: | 11. Hafta: | 12. Hafta: | 13. Hafta: | 14. Hafta: |
---|
22222
Proje Adı | Görev: | Tür: |
---|---|---|
HAZIR KÖFTELERDE YENİLEBİLİR FİLM AMBALAJLAMANIN Escherichia coli O157: H7 ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİSİ | Araştırmacı | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
Glutensiz Revani Üretimi Üzerine Bir Araştırma | Araştırmacı | Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
22222
Patent Adı | Buluş Sahipleri: | Kategori: | Kapsam: |
---|
22222
Yıl | Ödül Adı | Kurum: | Tür: | Açıklama: |
---|---|---|---|---|
2009 | GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BİRİNCİLİĞİ | YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ | Diğer | 2005-2009 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEM BAŞARISI |
22222
Kurum | Durum |
---|
22222
Tarih | Görev | Birim: | Bitiş Tarihi: |
---|---|---|---|
2020 | Dekan Yardımcısı | IĞDIR ÜNİVERSİTESİ |