E-posta Telefon
- | 0000
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2015 - 2020
    Doktora

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

    Tez Adı: Bazı bitki (yeşil çay, nane, kekik, uçkun) ve üzüm çekirdeği ekstraktlarının eklenmesinin yoğurdun çeşitli özellikleri ve oksidoredüksiyonu üzerine etkisi
  • Y

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    2010 - 2012
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Hazır toz salep içeceği formülasyonunda farklı gam ve nişasta etkileşimlerinin reolojik yönden incelenmesi
  • L

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    2006 - 2010
    Lisans

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
Yıl: Makale Başlığı Kapsam Yazar(lar): Dergi Adı: Cilt: Sayı: Link:
2021 Improvement of Pasting and Textural Properties of Sunn‐damaged Wheat Flour Using Tea Waste Extracts Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT, BULUT MENEKŞE, ALWAZEER DURIED Journal of Food Processing and Preservation 45 9 http://dx.doi.org/10.1111/jfpp.15728
2020 Determination of Optimum Ethanolic Extraction Conditions and Phenolic Profiles of Thyme, Mint, Uckun, Grape Seeds and Green Tea Waste Fiber Uluslararası BULUT MENEKŞE,AKPOLAT HACER,TUNÇTÜRK YUSUF,ALVAZEER DURIED,TÜRKHAN AYŞE Uluslararasi Tarim ve Yaban Hayati Bilimleri Dergisi 6 3 http://dx.doi.org/10.24180/ijaws.783503
2020 Fortification of milk with plant extracts modifies the acidification and reducing capacities of yoghurt bacteria Uluslararası ALVAZEER DURIED,BULUT MENEKŞE,TUNÇTÜRK YUSUF International Journal of Dairy Technology 73 1 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/1471-0307.12643
2021 Swab Analysis, Its Importance and Applications in Personnel Hygiene and Business Sanitation Monitoring Uluslararası BULUT MENEKŞE, ZOR MELEK Journal of Agriculture 4 1 http://dx.doi.org/10.46876/ja.839181
2021 Diversity of yeasts and moulds in dairy products from Umbria, central Italy Uluslararası Cenci-Gog Beniamino, Cruciani Deborah, Crotti Silvia, Karama Musafiri, Yıldırım Gamze, BULUT MENEKŞE, Marino Concetta, Grispoldi Luca Journal of Dairy Research 88 2
2022 Hydrogen-Rich Water Alleviates the Nickel-Induced Toxic Responses (Inflammatory Responses, Oxidative Stress, DNA Damage) and Ameliorates Cocoon Production in Earthworm Uluslararası KÖKTÜRK MİNE, YILDIRIM SERKAN, ESER GİZEM, BULUT MENEKŞE, ALWAZEER DURIED Biological Trace Element Research
2022 Hydrogen-rich water can reduce the formation of biogenic amines in butter Uluslararası BULUT MENEKŞE, ÇELEBİ SEZER YASEMİN, CEYLAN MEHMET MURAT, VEZİROĞLU DUREYT, KOYUNCU MUBİN Food Chemistry 384 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814622005751
2022 Evaluation of the hydrogen‑rich water alleviation potential on mercury toxicity in earthworms using ATR‑FTIR and LC–ESI–MS/MS spectroscopy Uluslararası KÖKTÜRK MİNE, ATALAR MEHMET NURİ, ODUNKIRAN ARZU, BULUT MENEKŞE, ALWAZEER DURIED Environmental Science and Pollution Research 29 https://link.springer.com/article/10.1007/s11356-021-17230-x
2020 Fortification of milk with plant extracts modifies the acidification and reducing capacities of yoghurt bacteria Uluslararası ALVAZEER DURIED,BULUT MENEKŞE,TUNÇTÜRK YUSUF INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY 73 1 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/1471-0307.12643
2021 Effect of fortification of set type yoghurt with different plant extracts on its physicochemical, rheological, textural and sensory properties during storage Uluslararası BULUT MENEKŞE, TUNÇTÜRK YUSUF, VEZİROĞLU DUREYT International Journal of Dairy Technology 74 4
2022 Therapeutic Effects of Boric Acid in a Septic Arthritis Model Induced by Escherichia coli in Rats Uluslararası YILDIZ KADRİ, MAKAV MUSTAFA, ADALI YASEMEN, BULUT MENEKŞE Biological Trace Element Research 200 11 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35034263/
2022 COLOR AND SELECTED SECONDARY METABOLITES OF CONVECTIVE AND MICROWAVE-DRIED SQUASH (CUCURBITA PEPO L.) SLICES Uluslararası BULUT MENEKŞE Latin American Applied Research 52 3
2022 Hydrogen-Rich Water Can Restrict the Formation of Biogenic Amines in Red Beet Pickles Uluslararası ALWAZEER DURIED, BULUT MENEKŞE, ÇELEBİ YASEMİN Fermentation 8 12 http://dx.doi.org/10.3390/fermentation8120741
2022 Evaluation of the impact of hydrogen-rich water on the quality attribute notes of butter Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT, BULUT MENEKŞE, ALWAZEER DURIED, KOYUNCU MUBİN Journal of Dairy Research 89 4 http://dx.doi.org/10.1017/s0022029922000681
2022 Plant protein enrichment effect on the physical, chemical, microbiological, and sensory characteristics of yogurt Uluslararası BULUT MENEKŞE, ADAL KARAKAYA EDA, AKTAR KÜÇÜKASLAN TUĞBA Journal of Food Processing and Preservation 46 8 http://dx.doi.org/10.1111/jfpp.16865
2023 High resolution melting is a useful tool to detect animal species sources of various milk types Uluslararası HÜRKAN KAAN, BULUT MENEKŞE Journal of Food Science and Technology 60 5 http://dx.doi.org/10.1007/s13197-023-05705-3
2022 The Effects of Ultrasound Times and Amplitudes on the Particle Size and Emulsifying Properties of Whey Protein Concentrate Ulusal BULUT MENEKŞE Yuzuncu Yil University Journal of the Institute of Natural and Applied Sciences 27 2 https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/2269889
2022 Evaluation of the impact of hydrogen‐rich water on the deaccumulation of heavy metals in butter Uluslararası ALWAZEER DURIED, CEYLAN MEHMET MURAT, BULUT MENEKŞE, KOYUNCU MUBİN Journal of Food Safety 42 6 http://dx.doi.org/10.1111/jfs.13005
2022 The effect of ultrasound times and amplitudes on the solubility and turbidity of whey protein concentrate Ulusal BULUT MENEKŞE Food and Health 8 4 http://dx.doi.org/10.3153/fh22026
2023 Hydrogen Inclusion in Modified Atmosphere Extends the Shelf Life of Chilled Rainbow Trout Fillets Uluslararası BULUT MENEKŞE, OKUTAN GÜLİSTAN, ALWAZEER DURIED, BORAN GÖKHAN Turkish Journal of FISHERIES and AQUATIC SCIENCES 23 6 http://dx.doi.org/10.4194/trjfas22515
2022 Hydrogen-rich water can reduce the formation of biogenic amines in butter Uluslararası BULUT MENEKŞE, ÇELEBİ SEZER YASEMİN, Ceylan M. Murat, ALWAZEER DURIED, KOYUNCU MUBİN Food Chemistry 384 http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132613
2022 The effects of hydrogen incorporation in modified atmosphere packaging on the formation of biogenic amines in cold stored rainbow trout and horse mackerel Uluslararası ÇELEBİ SEZER YASEMİN, BULUT MENEKŞE, BORAN GÖKHAN, ALWAZEER DURIED Journal of Food Composition and Analysis 112 http://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2022.104688
2023 Effects of the Incorporation of Hydrogen and Nitrogen into Milk on the Reducing and Acidification Capacities of Yoghurt Bacteria Uluslararası BULUT MENEKŞE, VEZİROĞLU DUREYT, TUNÇTÜRK YUSUF Journal of Food Processing and Preservation 2023 https://www.hindawi.com/journals/jfpp/2023/7462909/?utm_medium=author&utm_source=Hindawi
2023 Evaluation of the Potential Use of Oxy-Hydrogen Gas for the Treatment of Lactococcus garvieae Infected- Zebrafish in Hydrogen-Rich Water Aquarium Uluslararası ÖNALAN ŞÜKRÜ, BULUT MENEKŞE, ALWAZEER DURIED Brazilian Archives of Biology and Technology 66 1
2023 The Effect of Altitude on Phenolic, Antioxidant and Fatty Acid Compositions of Some Turkish Hazelnut (Coryllus avellana L.) Cultivars Uluslararası GÜLSOY ERSİN, KAYA ELİF DUYGU, TÜRKHAN AYŞE, BULUT MENEKŞE, KOYUNCU MUBİN, GÜLER EMRAH, SAYIN FİGEN, MURADOĞLU FERHAD MDPI AG 28 13 https://www.mdpi.com/1420-3049/28/13/5067
2023 The effect of hydrogen-rich water on letrozole-induced polycystic ovary syndrome in rats Uluslararası MAKAV MUSTAFA, KURU MUSHAP, YEDİEL ARAS ŞÜKRAN, KARADAĞ SARI EBRU, BULUT MENEKŞE, ALWAZEER DURIED Reproductive BioMedicine Online 47 6 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1472648323004327
2024 Use of Hydrogen-Rich water in rice milk preparation improves the nutritional and sensory properties of product Uluslararası ZOR MELEK, BULUT MENEKŞE, GÖKSU KARAGÖZ SERMİN, ÇETİNTAŞ YUNUS, ALWAZEER DURIED Elsevier BV 437 http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.137821
2024 Hydrogen-rich water supplementation improves metabolic profile during peripartum period in Gurcu goats and enhances the health and survival of kids Uluslararası KURU MUSHAP, MAKAV MUSTAFA, BOĞA KURU BUKET, BEKTAŞOĞLU FİKRET, DEMİR MURAT CAN, BULUT MENEKŞE, ALWAZEER DURIED Research in Veterinary Science http://dx.doi.org/10.1016/j.rvsc.2024.105208
2024 The effect of hydrogen-rich water consumption on premenstrual symptoms and quality of life: a randomized controlled trial Uluslararası AKER MENEKŞE NAZLI,GÖNENÇ İLKNUR MÜNEVVER,ÇALIŞICI DİLAN,BULUT MENEKŞE,VEZİROĞLU DUREYT,LeBaron Tyler W.

Incorrect syntax near 's'. Unclosed quotation mark after the character string ''.

Yıl: Bildiri Başlığı Kapsam: Yazar(lar): Etkinlik Adı: Link:
2023 Hidrojence zengin su takviyesi Gürcü keçilerinde peripartum döneminde metabolik profili iyileştirir ve oğlak sağlığı ile hayatta kalma oranını artırır Uluslararası KURU MUSHAP, MAKAV MUSTAFA, BOĞA KURU BUKET, BEKTAŞOĞLU FİKRET, DEMİR MURAT CAN, BULUT MENEKŞE, ALWAZEER DURIED Türk Veteriner Jinekoloji Derneği X. Ulusal & IV. Uluslararası Kongresi https://tvjd2023.org/TR/KITAP_VS6_.pdf
2022 Intended Use of Diet Fiber in Dairy Industry Uluslararası ZOR MELEK, BULUT MENEKŞE, SİLGAN MERVE IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES
2022 Whey and Whey Utılızatıon Uluslararası BULUT MENEKŞE ISPEC 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES AND RURAL DEVELOPMENT
2022 TERMOSONİKASYONUN SÜTÜN RENGİ, OKSİDASYON-REDÜKSİYON POTANSİYELİ VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ Uluslararası BULUT MENEKŞE 3.Uluslararası Mühendislik Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi
2018 The Role of Redox Potential on Aroma Components of Yoghurt Uluslararası BULUT MENEKŞE, TUNÇTÜRK YUSUF, VEZİROĞLU DUREYT 1. ULUSLARARASI GAP TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ
2018 A Novel Drying Technique: Electro hydrodynamic Drying (EHD), Working Principle and Food-BasedApplications Uluslararası ÇAVUŞ MUSTAFA,DEMİRCİ MEHMET,BULUT MENEKŞE,CEYLAN MEHMET MURAT 1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS
2018 The Vegetarian Athlete Diet Uluslararası BULUT MENEKŞE,DİNÇ AHMET,ÇAVUŞ MUSTAFA,CEYLAN MEHMET MURAT 1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS
2018 3-MCPD and it’srelationship with some vegetable oils. Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT,BAŞTÜRK AYHAN,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS
2018 OLIVE OIL AND HEALTH Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS
2018 Natural Food Colorants: Extraction Methods and Enhancement of Stability for Food Applications Uluslararası ÇAVUŞ MUSTAFA,DEMİRCİ MEHMET,CEYLAN MEHMET MURAT,BULUT MENEKŞE 1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS
2018 3-MCPD AND IT’S RELATIONSHIP WITH SOME VEGETABLE OILS. Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT,BAŞTÜRK AYHAN,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE UGAP
2018 Environmental Impact Assessment of Dairy Process in Turkey Uluslararası BULUT MENEKŞE,CEYLAN MEHMET MURAT,ÇAVUŞ MUSTAFA 1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE & LIVESTOCK CONGRESS
2017 The Antioxidant Compounds of Some Plants-Spices and using on Food Industry Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT,BULUT MENEKŞE II.Uluslararası Iğdır Sempozyumu
2017 SOME CHEMICAL PROPERTIES OF RHEUM RIBES L. (UŞKUN)AND BENEFICAL EFFECTS ON HEALTH Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT,BULUT MENEKŞE I.International Congress on Medicınal and Aromatic Plants Natural and Healty Life http://www.tabkon.org/international-congress-medicinal-aromatic-plants-natural-healthy-life-book-abstracts/
2017 Geographical Marking and Registered Geographical Cheese in Turkey Uluslararası BULUT MENEKŞE II.Uluslararası Iğdır Sempozyumu
2017 Utilization Of Rheum Ribes L. (Uşkun) In The Food Industry Uluslararası BULUT MENEKŞE II.Uluslararası Iğdır Sempzoyumu
2017 Effects of Oxidoreduction Potential on The Quality of Dairy Products Uluslararası Alwazeer Duried,BULUT MENEKŞE II.Uluslararası Iğdır Sempozyumu
2017 Effects of Oxidoreduction Potential on the Quality of Dairy Products‎ Uluslararası ALWAZEER DURIED,BULUT MENEKŞE Iğdır II. Uluslararası Sempozyumu‎
2017 THE INGREDIENT OF ROYALJELLY Uluslararası BULUT MENEKŞE 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE AND INDUSTRIAL EXHIBITION ON DAIRY SCIENCE PARK
2017 PRODUCTION AND PROCESSING OF MILK- ENVIROMENTAL IMPACTASSESSMENT (EIA) Uluslararası BULUT MENEKŞE 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE AND INDUSTRIAL EXHIBITION ON DAIRY SCIENCE PARK
2017 Geographıc Mapping of Registered Cheese İn Turkey Uluslararası BULUT MENEKŞE 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE AND INDUSTRIAL EXHIBITION ON DAIRY SCIENCE PARK
2014 Türk Dünyası Nevruz Tatlısı Semeni Helvası Ulusal BAŞTÜRK AYHAN,YURT BAYRAM,HAKGÜDER TAZE BENGİ,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Ayranlı Köfte Ulusal YURT BAYRAM,BAŞTÜRK AYHAN,HAKGÜDER TAZE BENGİ,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Türk Dünyası Nevruz Tatlısı Semeni Helvası Ulusal BAŞTÜRK AYHAN,YURT BAYRAM,HAKGÜDER TAZE BENGİ,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Türk Dünyası Nevruz Tatlısı Semeni Helvası Ulusal BAŞTÜRK AYHAN,YURT BAYRAM,HAKGÜDER TAZE BENGÜ,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları Ulusal HAKGÜDER TAZE BENGİ, ÜNLÜTÜRK SEVCAN, YURT BAYRAM, BAŞTÜRK AYHAN, ÇAVUŞ MUSTAFA, BULUT MENEKŞE 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Ayranlı Köfte Ulusal YURT BAYRAM,BAŞTÜRK AYHAN,HAKGÜDER TAZE BENGİ,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Türk Dünyası Nevruz Tatlısı Semeni Helvası Ulusal BAŞTÜRK AYHAN,YURT BAYRAM,HAKGÜDER TAZE BENGİ,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları Ulusal HAKGÜDER TAZE BENGİ,YURT BAYRAM,BAŞTÜRK AYHAN,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE,ÜNLÜTÜRK SEVCAN 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları Ulusal HAKGÜDER TAZE BENGİ,ÜNLÜTÜRK SEVCAN,YURT BAYRAM,BAŞTÜRK AYHAN,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Ayranlı Köfte Ulusal YURT BAYRAM,BAŞTÜRK AYHAN,HAKGÜDER TAZE BENGİ,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Damla Sakızının Üretimi ve Sağlığa Faydaları Ulusal HAKGÜDER TAZE BENGİ,YURT BAYRAM,BAŞTÜRK AYHAN,TOKER ÖMER SAİD,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE,ÜNLÜTÜRK SEVCAN 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2014 Ayranlı Köfte Ulusal YURT BAYRAM,BAŞTÜRK AYHAN,HAKGÜDER TAZE BENGİ,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
2012 Rheological properties of the salep drink containing potato or modified potato starch Uluslararası BULUT MENEKŞE,DOĞAN MAHMUT,TOKER ÖMER SAİD ICR 2012, The XVIth International Congress on Rheology
2012 Rheologıcal propertİes of the salep drink containing potato or modified potato starch . Uluslararası BULUT MENEKŞE, DOĞAN MAHMUT, TOKER ÖMER SAİD ICR 2012,The XVIth International Congress on Rheology,Portugal
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
2022 GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM Bitkisel Sütlerin Sağlık Etkileri Bölüm(ler)
2021 KURUTMA İŞLEMİNİN MEYVE VE SEBZELERİN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ ÜZERİNE ETKİSİ Tümü
2021 Microbial Development and Spoilage in Food Products Tümü
2022 Natural and Technology Sciences Bitkisel Sütlerin Elde Edilme Kaynakları ve Üretim Yöntemleri Bölüm(ler)
2021 Sodium Intake and Health Outcomes Tümü
2022 Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar Süt ve Süt Ürünlerinde Bulunan Protein ve Biyoaktif Peptitlerin Besin Değeri ve Biyolojik Önemi Bölüm(ler)
2022 A’DAN Z’YE TATLI VE PASTACILIK İLE TATLI VE PASTA SANATINDA ‘NATURE CUİTE’ & FARKLI PİŞİRME TEKNİKLERİNİN YAPRAKLI SEBZELERİN BİYOAKTİF İÇERİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ Tümü
2023 Power Ultrasound and Its Applications in Food Processing Comparative Analysis of Ultrasonic Probe and Water Bath Systems on the Functional Properties of Whey Protein Isolate Bölüm(ler)
2023 Süt ve Süt Ürünlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar II Yenilebilir Film Ambalaj üretiminde Biyopolimer Olarak Peynir Altı Suyu Proteini İzolatı Bölüm(ler)
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
2017-2018 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2017-2018 Temel İşlemler I Lisans
2016-2017 Genel Biyoloji Lisans
2016-2017 Genel Mikrobiyoloji Lisans
2016-2017 Tahıl İşleme Teknolojisi Lisans
2016-2017 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2017-2018 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2018-2019 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2016-2017 Gıda Mühendisliğine Giriş Lisans
2017-2018 Gıda Mühendisliğine Giriş Lisans
2016-2017 Özel Gıdalar Teknolojisi Lisans
2016-2017 Beslenme İlkeleri Lisans
2017-2018 Beslenme İlkeleri Lisans
2018-2019 Beslenme İlkeleri Lisans
2016-2017 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2017-2018 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2018-2019 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2015-2016 Genel Biyoloji Lisans
2015-2016 Yağ Teknolojisi Lisans
2015-2016 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2015-2016 Özel Gıdalar Teknolojisi Lisans
2015-2016 Beslenme İlkeleri Lisans
2015-2016 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2014-2015 Genel Biyoloji Önlisans
2014-2015 Gıda Mevzuatı Önlisans
2014-2015 Et İşleme Teknolojisi Lisans
2014-2015 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2014-2015 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2022-2023 Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler Yüksek Lisans
2022-2023 Oksidoredüksiyon Potansiyeli Ve Süt Ürünlerindeki Önemi Yüksek Lisans
2021-2022 SÜT ENDÜSTRİSİNDE YENİ GELİŞMELER Yüksek Lisans
2021-2022 HİJYEN VE SANİTASYON Lisans
2021-2022 MESLEKİ İNGLİZCE Lisans
2021-2022 GENEL İŞLETMECİLİK Lisans
2021-2022 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Lisans
2021-2022 DİJİTAL OKURYAZARLIK Lisans
2021-2022 DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ Lisans
2021-2022 TEMEL MİKROBİYOLOJİ Lisans
2021-2022 DENİZ MAHSÜLLERİ Lisans
2020-2021 GIDALARIN MİKROBİYOLOJİK ANALİZİ Yüksek Lisans
2020-2021 GIDA REOLOJİSİ VE UYGULAMALARI Yüksek Lisans
2020-2021 DİJİTAL OKURYAZARLIK Lisans
2020-2021 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Lisans
2020-2021 MENÜ PLANLAMA Lisans
2020-2021 MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ Lisans
2020-2021 AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ Lisans
2020-2021 MİKROBİYOLOJİ Lisans
2019-2020 GIDA TEKNOLOJİLERİ Lisans
2019-2020 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Lisans
2019-2020 GELENEKSEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ Lisans
2018-2019 DİJİTAL OKURYAZARLIK Lisans
2018-2019 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM Lisans
2018-2019 GELENEKSEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ Lisans
2018-2019 YAZIM VE SUNUM TEKNİKLERİ Lisans
2018-2019 GIDA KALİTE KONTROL Lisans
2018-2019 BESLENME İLKELERİ Lisans
2018-2019 DUYUSAL ANALİZ TEKNİKLERİ Lisans
2017-2018 GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ Lisans
2017-2018 TEMEL İŞLEMLER - II Lisans
2017-2018 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM Lisans
2017-2018 GELENEKSEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ Lisans
2017-2018 FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ Lisans
2017-2018 ÜRÜN GELİŞTİRME PRENSİPLERİ Lisans
2017-2018 YAZIM VE SUNUM TEKNİKLERİ Lisans
2017-2018 GIDA VE EKOLOJİ Lisans
2017-2018 GENEL BİYOLOJİ Lisans
2017-2018 BİLGİSAYARA GİRİŞ Lisans
2017-2018 TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ Lisans
2017-2018 TEMEL İŞLEMLER - I Lisans
2017-2018 GIDA KALİTE KONTROL Lisans
2017-2018 GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ Lisans
2017-2018 BESLENME İLKELERİ Lisans
Ders Adı 1. Hafta: 2. Hafta: 3. Hafta: 4. Hafta: 5. Hafta: 6. Hafta: 7. Hafta: 8. Hafta: 9. Hafta: 10. Hafta: 11. Hafta: 12. Hafta: 13. Hafta: 14. Hafta:
Proje Adı Görev: Tür:
Premenstrüel Sendrom Yaşayan Öğrencilerde Hidrojenli Su Tüketmenin Premenstrüel Semptomlar Ve Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi: Randomize Kontrollü Bir Çalışma Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında Arge Proje Yürütücü ve Danışmanlık Hizmeti- Has Gıda Tar.Hay.Ür.Akr.Teks.Nak.Turz.San ve Tic.Lt Şti- Süt İşletmesi Yürütücü Diğer (Ulusal)
Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Arge Proje Yürütücüsü ve Danışmanlık Hizmeti- Aytepe Gıda San.Tic.Ltd.Şti-Süt İşletmesi Yürütücü Diğer (Ulusal)
Iğdır Üniversitesi YENİGIDAM (Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi) ’ın Döner Sermaye Kapsamında Çalıştırılması Projesi Proje Koordinatör Yrd. Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Kapalı Sistemde Kurutulması (Katma Değeri Yüksek Tarımsal Ürünlerde Iğdır Üniversitesi İhtisaslaşma Projesi) Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında Arge Proje Yürütücü ve Danışmanlık Hizmeti-TRA2 Bölgesinde (Ağrı, Ardahan, Iğdır, Kars) Üretilen, Bölge Ekonomisine Katma Değeri Yüksek Olan Kaşar ve Gravyer Peynirindeki Sorunların Tespiti ve Çözümüne Yönelik Ar-Ge Çalışmaları Yürütücü Diğer (Ulusal)
Hazır toz salep içeceği formülasyonunda farklı gam ve nişasta etkileşimlerinin reolojik yönden incelenmesi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Bazı Bitki (Yeşil Çay Nane Kekik Uçkun) ve Üzüm Çekirdeği Ekstraktlarının Eklenmesinin Yoğurdun Çeşitli Özellikleri ve Oksidoredüksiyonu Üzerine Etkisi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Hidrojenle zenginleştirilmiş suyun postpartum süreçteki Gürcü keçilerinde immün parametrelere ve oğlaklardaki doğum ağırlığına etkisi (2022-TS-54) Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Hidrojenle zenginleştirilmiş suyun peripartum süreçteki Gürcü keçilerinde metabolik profile ve oğlaklarda yaşama gücü ile büyüme performansına etkisi (2022-TS-04) Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
HİDROJENLİ YIKAMA SUYU UYGULAMASININ (HSU) SOĞUK KOŞULLARDA MUHAFAZA EDİLEN TEREYAĞININ KALİTESİ VE OKSİDASYONU ÜZERİNE ETKİSİ Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
İndirgen Atmosfer Paketleme (İAP) Tekniğinin Soğuk Koşullarda Muhafaza Edilen İnci Kefalinin kalite ve Raf Ömrüne Etkisi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Hidrojenle zenginleştirilmiş suyun erken laktasyon sürecindeki Gürcü keçi sütleri/kolostrum üzerine fizikokimyasal ve biyoaktif (Antioksidadif, antihipertansif) potansiyelleri üzerine etkisinin araştırılması (FCD-2022-3056) Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Günlük 10 ton Kapasiteleri Süt ve Süt Ürünleri İşleme Tesisi Projesi Danışman Kalkınma Bakanlığı
Hidrojenle Zenginleştirilmiş Suyun Peripartum Süreçteki Gürcü Keçilerinde Metabolik Profile ve Oğlaklarda Yaşama Gücü ile Büyüme Performansına Etkisi (2022-TS-04) Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
2009 Üstün Onur Öğrencisi Bilim - Sanat Ödülleri 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümünde Üstün Onur Öğrencisi olmaya hak kazandım.
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi:
2022 Yönetim Kurulu Üyeliği IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
2022 Komisyon Üyeliği IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
2020 Eğitim Koordinatörü IĞDIR ÜNİVERSİTESİ 2021
2022 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
2022 Farabi Koordinatörü IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
2022 Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
2022 Erasmus Koordinatörü IĞDIR ÜNİVERSİTESİ