E-posta Telefon
- | 4451
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • L

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    2006 - 2010
    Lisans

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
  • Y

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    2010 - 2012
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Hazır toz salep içeceği formülasyonunda farklı gam ve nişasta etkileşimlerinin reolojik yönden incelenmesi
Makale Başlığı Kapsam Dergi Adı: Cilt: Sayı:
Physicochemical characterisation of native micellar casein concentrates from buffalo and cow skim milk harvested using microfiltration Uluslararası INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
Bildiri Başlığı Kapsam: Etkinlik Adı: Yıl:
Geographıc Mapping of Registered Cheese İn Turkey Uluslararası 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE AND INDUSTRIAL EXHIBITION ON DAIRY SCIENCE PARK 01.11.2017
SOME CHEMICAL PROPERTIES OF RHEUM RIBES L. (UŞKUN)AND BENEFICAL EFFECTS ON HEALTH Uluslararası I.International Congress on Medicınal and Aromatic Plants Natural and Healty Life 09.05.2017
Geographical Marking and Registered Geographical Cheese in Turkey Uluslararası II.Uluslararası Iğdır Sempozyumu 09.10.2017
Effects of Oxidoreduction Potential on The Quality of Dairy Products Uluslararası II.Uluslararası Iğdır Sempozyumu 09.10.2017
The Antioxidant Compounds of Some Plants-Spices and using on Food Industry Uluslararası II.Uluslararası Iğdır Sempozyumu 09.10.2017
Utilization Of Rheum Ribes L. (Uşkun) In The Food Industry Uluslararası II.Uluslararası Iğdır Sempzoyumu 09.10.2017
THE INGREDIENT OF ROYALJELLY Uluslararası 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE AND INDUSTRIAL EXHIBITION ON DAIRY SCIENCE PARK 01.11.2017
PRODUCTION AND PROCESSING OF MILK- ENVIROMENTAL IMPACTASSESSMENT (EIA) Uluslararası 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE AND INDUSTRIAL EXHIBITION ON DAIRY SCIENCE PARK 01.11.2017
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
2019-2020 Geleneksel Gıdalar Lisans
2017-2018 Temel İşlemler I Lisans
2016-2017 Genel Biyoloji Lisans
2016-2017 Genel Mikrobiyoloji Lisans
2016-2017 Tahıl İşleme Teknolojisi Lisans
2016-2017 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2017-2018 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2018-2019 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2016-2017 Gıda Mühendisliğine Giriş Lisans
2017-2018 Gıda Mühendisliğine Giriş Lisans
2016-2017 Özel Gıdalar Teknolojisi Lisans
2016-2017 Beslenme İlkeleri Lisans
2017-2018 Beslenme İlkeleri Lisans
2018-2019 Beslenme İlkeleri Lisans
2016-2017 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2017-2018 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2018-2019 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2015-2016 Genel Biyoloji Lisans
2015-2016 Yağ Teknolojisi Lisans
2015-2016 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2015-2016 Özel Gıdalar Teknolojisi Lisans
2015-2016 Beslenme İlkeleri Lisans
2015-2016 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2014-2015 Genel Biyoloji Önlisans
2014-2015 Gıda Mevzuatı Önlisans
2014-2015 Et İşleme Teknolojisi Lisans
2014-2015 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2014-2015 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
Proje Adı Görev: Tür:
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi: