mbulut.webp

Dr.

Menekşe Bulut



E-posta Telefon
- | 0000
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2015 - 2020
    Doktora

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

    Tez Adı: Bazı bitki (yeşil çay, nane, kekik, uçkun) ve üzüm çekirdeği ekstraktlarının eklenmesinin yoğurdun çeşitli özellikleri ve oksidoredüksiyonu üzerine etkisi
  • Y

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    2010 - 2012
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Hazır toz salep içeceği formülasyonunda farklı gam ve nişasta etkileşimlerinin reolojik yönden incelenmesi
  • L

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    2006 - 2010
    Lisans

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
Yıl: Makale Başlığı Kapsam Yazar(lar): Dergi Adı: Cilt: Sayı: Link:
2021 Improvement of Pasting and Textural Properties of Sunn-damaged Wheat Flour Using Tea Waste Extracts Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT, BULUT MENEKŞE, ALWAZEER DURIED JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
2020 Determination of Optimum Ethanolic Extraction Conditions and Phenolic Profiles of Thyme, Mint, Uckun, Grape Seeds, and Green Tea Waste Fiber Uluslararası BULUT MENEKŞE,AKPOLAT HACER,TUNÇTÜRK YUSUF,ALVAZEER DURIED,TÜRKHAN AYŞE Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi 6 3 https://dergipark.org.tr/tr/doi/10.24180/ijaws.783503
2020 Fortification of milk with plant extracts modifies the acidification and reducing capacities of yoghurt bacteria Uluslararası ALVAZEER DURIED,BULUT MENEKŞE,TUNÇTÜRK YUSUF International Journal of Dairy Technology 73 1 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/1471-0307.12643
2021 Swab Analysis, its importance and applications in personnel hygiene and business sanitation monitoring Uluslararası BULUT MENEKŞE, ZOR MELEK Journal of Agriculture 4 1
2021 Diversity of yeasts and moulds in dairy products from Umbria, central Italy Uluslararası BULUT MENEKŞE Journal of Dairy Research 88 2
Yıl: Bildiri Başlığı Kapsam: Yazar(lar): Etkinlik Adı: Link:
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
Ders Adı 1. Hafta: 2. Hafta: 3. Hafta: 4. Hafta: 5. Hafta: 6. Hafta: 7. Hafta: 8. Hafta: 9. Hafta: 10. Hafta: 11. Hafta: 12. Hafta: 13. Hafta: 14. Hafta:
Proje Adı Görev: Tür:
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi: