E-posta Telefon
- | 4451
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    2015 - 2020
    Doktora

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

    Tez Adı: Bazı bitki (yeşil çay, nane, kekik, uçkun) ve üzüm çekirdeği ekstraktlarının eklenmesinin yoğurdun çeşitli özellikleri ve oksidoredüksiyonu üzerine etkisi
  • L

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    2006 - 2010
    Lisans

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
  • Y

    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    2010 - 2012
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Hazır toz salep içeceği formülasyonunda farklı gam ve nişasta etkileşimlerinin reolojik yönden incelenmesi
Makale Başlığı Kapsam Yazar(lar): Dergi Adı: Cilt: Sayı: Yıl: Link:
Fortification of milk with plant extracts modifies the acidification and reducing capacities of yoghurt bacteria Uluslararası ALVAZEER DURIED,BULUT MENEKŞE,TUNÇTÜRK YUSUF INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY 73 1 2020 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/1471-0307.12643
Determination of Optimum Ethanolic Extraction Conditions and Phenolic Profiles of Thyme, Mint, Uckun, Grape Seeds, and Green Tea Waste Fiber Uluslararası BULUT MENEKŞE,AKPOLAT HACER,TUNÇTÜRK YUSUF,ALVAZEER DURIED,TÜRKHAN AYŞE Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi 6 3 2020 https://dergipark.org.tr/tr/doi/10.24180/ijaws.783503
Fortification of milk with plant extracts modifies the acidification and reducing capacities of yoghurt bacteria Uluslararası ALVAZEER DURIED,BULUT MENEKŞE,TUNÇTÜRK YUSUF International Journal of Dairy Technology 73 1 2020 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/1471-0307.12643
Fortification of milk with plant extracts modifies the acidification and reducing capacities of yoghurt bacteria Uluslararası ALVAZEER DURIED,BULUT MENEKŞE,TUNÇTÜRK YUSUF International Journal of Dairy Technology 73 1 2020 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/1471-0307.12643
Fortification of milk with plant extracts modifies the acidification and reducing capacities of yoghurt bacteria Uluslararası ALVAZEER DURIED,BULUT MENEKŞE,TUNÇTÜRK YUSUF INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY 73 1 2020
Bildiri Başlığı Kapsam: Yazar(lar): Etkinlik Adı: Yıl: Link:
3-MCPD and it’srelationship with some vegetable oils. Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT,BAŞTÜRK AYHAN,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE UGAP 25.04.2018
Effects of Oxidoreduction Potential on the Quality of Dairy Products‎ Uluslararası ALWAZEER DURIED,BULUT MENEKŞE Iğdır II. Uluslararası Sempozyumu‎ 09.11.2017
The Vegetarian Athlete Diet Uluslararası BULUT MENEKŞE,DİNÇ AHMET,ÇAVUŞ MUSTAFA,CEYLAN MEHMET MURAT UGAP 25.04.2018
OLIVE OIL AND HEALTH Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE UGAP 25.04.2018
Environmental Impact Assessment of Dairy Process in Turkey Uluslararası BULUT MENEKŞE,CEYLAN MEHMET MURAT,ÇAVUŞ MUSTAFA UGAP 25.04.2018
3-MCPD AND IT’S RELATIONSHIP WITH SOME VEGETABLE OILS. Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT,BAŞTÜRK AYHAN,ÇAVUŞ MUSTAFA,BULUT MENEKŞE UGAP 25.04.2018
A Novel Drying Technique: Electro hydrodynamic Drying (EHD), Working Principle and Food-BasedApplications Uluslararası ÇAVUŞ MUSTAFA,DEMİRCİ MEHMET,BULUT MENEKŞE,CEYLAN MEHMET MURAT 1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS 25.04.2018
Natural Food Colorants: Extraction Methods and Enhancement of Stability for Food Applications Uluslararası ÇAVUŞ MUSTAFA,DEMİRCİ MEHMET,CEYLAN MEHMET MURAT,BULUT MENEKŞE 1ST INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE AND LIVESTOCK CONGRESS 24.04.2018
Geographıc Mapping of Registered Cheese İn Turkey Uluslararası BULUT MENEKŞE 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE AND INDUSTRIAL EXHIBITION ON DAIRY SCIENCE PARK 01.11.2017
SOME CHEMICAL PROPERTIES OF RHEUM RIBES L. (UŞKUN)AND BENEFICAL EFFECTS ON HEALTH Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT,BULUT MENEKŞE I.International Congress on Medicınal and Aromatic Plants Natural and Healty Life 09.05.2017 http://www.tabkon.org/international-congress-medicinal-aromatic-plants-natural-healthy-life-book-abstracts/
Geographical Marking and Registered Geographical Cheese in Turkey Uluslararası BULUT MENEKŞE II.Uluslararası Iğdır Sempozyumu 09.10.2017
Effects of Oxidoreduction Potential on The Quality of Dairy Products Uluslararası Alwazeer Duried,BULUT MENEKŞE II.Uluslararası Iğdır Sempozyumu 09.10.2017
The Antioxidant Compounds of Some Plants-Spices and using on Food Industry Uluslararası CEYLAN MEHMET MURAT,BULUT MENEKŞE II.Uluslararası Iğdır Sempozyumu 09.10.2017
Utilization Of Rheum Ribes L. (Uşkun) In The Food Industry Uluslararası BULUT MENEKŞE II.Uluslararası Iğdır Sempzoyumu 09.10.2017
THE INGREDIENT OF ROYALJELLY Uluslararası BULUT MENEKŞE 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE AND INDUSTRIAL EXHIBITION ON DAIRY SCIENCE PARK 01.11.2017
PRODUCTION AND PROCESSING OF MILK- ENVIROMENTAL IMPACTASSESSMENT (EIA) Uluslararası BULUT MENEKŞE 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE AND INDUSTRIAL EXHIBITION ON DAIRY SCIENCE PARK 01.11.2017
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
2019-2020 Geleneksel Gıdalar Lisans
2017-2018 Temel İşlemler I Lisans
2016-2017 Genel Biyoloji Lisans
2016-2017 Genel Mikrobiyoloji Lisans
2016-2017 Tahıl İşleme Teknolojisi Lisans
2016-2017 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2017-2018 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2018-2019 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2016-2017 Gıda Mühendisliğine Giriş Lisans
2017-2018 Gıda Mühendisliğine Giriş Lisans
2016-2017 Özel Gıdalar Teknolojisi Lisans
2016-2017 Beslenme İlkeleri Lisans
2017-2018 Beslenme İlkeleri Lisans
2018-2019 Beslenme İlkeleri Lisans
2016-2017 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2017-2018 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2018-2019 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2015-2016 Genel Biyoloji Lisans
2015-2016 Yağ Teknolojisi Lisans
2015-2016 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2015-2016 Özel Gıdalar Teknolojisi Lisans
2015-2016 Beslenme İlkeleri Lisans
2015-2016 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
2014-2015 Genel Biyoloji Önlisans
2014-2015 Gıda Mevzuatı Önlisans
2014-2015 Et İşleme Teknolojisi Lisans
2014-2015 Gıda Kalite Kontrol Lisans
2014-2015 Duyusal Analiz Teknikleri Lisans
Proje Adı Görev: Tür:
HİDROJENLİ YIKAMA SUYU UYGULAMASININ (HSU) SOĞUK KOŞULLARDA MUHAFAZA EDİLEN TEREYAĞININ KALİTESİ VE OKSİDASYONU ÜZERİNE ETKİSİ Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Bazı Bitki (Yeşil Çay Nane Kekik Uçkun) ve Üzüm Çekirdeği Ekstraktlarının Eklenmesinin Yoğurdun Çeşitli Özellikleri ve Oksidoredüksiyonu Üzerine Etkisi Araştırmacı Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi: