E-posta Telefon
+90.476.223 0010 | 4122
Akademik Linkler Sosyal Linkler
  • D

    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    2016 - 2022
    Doktora

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

    Tez Adı: A.NİGER'den SAFLAŞTIRILMIŞ NARİNGİNAZIN VE FARKLI PROBİYOTİK BAKTERİLERİN GREYFURT SUYUNUN BAZI ÖZELLİKLERİ VE ACILIK BİLEŞENLERİNDEN OLAN NARİNGİN ÜZERİNE ETKİSİ
  • Y

    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    2013 - 2016
    Yüksek Lisans

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

    Tez Adı: Yusufeli üvezinin (Sorbus aucuparia L.) kimyasal ve fiziksel özellikleri
  • L

    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    2009 - 2013
    Lisans

    ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

    Tez Adı:
Yıl: Makale Başlığı Kapsam Yazar(lar): Dergi Adı: Cilt: Sayı: Link:
2022 Properties of some bee products (pollen, roe milk and bee venom), apitherapy and their effects on Covid-19 Uluslararası ODUNKIRAN ARZU, ŞENGÜL MEMNUNE, UFUK Seda Magna Scientia Advanced Biology and Pharmacy 6 1 https://doi.org/10.30574/msabp.2022.6.1.0063
2021 Some Characteristics of Honey and Propolis and Their Effects on Covid-19 Ulusal ODUNKIRAN ARZU, ŞENGÜL MEMNUNE, UFUK Seda Journal of Apitherapy and Nature 4 2 https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/1854774
2021 Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri Uluslararası ODUNKIRAN ARZU, ZOR MELEK, ŞENGÜL MEMNUNE Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (FBED) 11 3
2022 Yusufeli’nde Yetişen Üvezin (Sorbus Aucuparia L.) Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Ulusal ODUNKIRAN ARZU, KELEŞ FEVZİ Gıda Mühendisliği dergisi 49
2022 Changes caused by different cooking methods in some physıcochemical properties, antioxidant activity, and mineral composition of various vegetables Uluslararası ZOR MELEK, ŞENGÜL MEMNUNE, KARAKÜTÜK İsa Arslan, ODUNKIRAN ARZU Journal of Food Processing and Preservation https://doi.org/10.1111/jfpp.16960
2021 Evaluation of the hydrogen-rich water alleviation potential on mercury toxicity in earthworms using ATR-FTIR and LC\u2013ESI\u2013MS/MS spectroscopy Uluslararası KÖKTÜRK MİNE, ATALAR MEHMET NURİ, ODUNKIRAN ARZU, BULUT MENEKŞE, VEZİROĞLU DUREYT Environmental Science and Pollution Research http://dx.doi.org/10.1007/s11356-021-17230-x
Yıl: Bildiri Başlığı Kapsam: Yazar(lar): Etkinlik Adı: Link:
2021 TATLI VE PASTA SANATI UYGULAMALARINA TEMELLÜK KAVRAMI DOĞRULTUSUNDA YILDIZLI GECENİN RESMEDİLMESİ Uluslararası ŞAHİN ÇEKEN KÜBRA, ODUNKIRAN ARZU Igdır International Social Sciences Congress https://d78ea76a-1faa-490b-96df-3833ce6eddb7.filesusr.com/ugd/614b1f_f4dad2f906c94120b2728250352d0918.pdf
2021 PRODUCTION, FOOD USE AND TOXIC EFFECTS OF NANO SILVER PARTICLES Uluslararası ODUNKIRAN ARZU, KÖKTÜRK MİNE, ŞENGÜL MEMNUNE 12th. INTERNATIONAL CONFERENCE ON MATHEMATICS, ENGINEERING, NATURAL AND MEDICAL SCIENCES https://ad6a8388-4205-4213-85bd-af6ef6e6fa58.filesusr.com/ugd/614b1f_51aff1b72114462c96c7227675f56644.pdf
2021 NEUROTOXIC EFFECTS CAUSED BY SODIUM NITRITE IN ZEBRAFISH EMBRYOS/LARVAE (DANIO RERIO) Uluslararası KÖKTÜRK MİNE, ALTINDAĞ FİKRET, ÖZHAN HATİCE GÜNEŞ, ODUNKIRAN ARZU TOKYO SUMMIT 4th International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences https://www.tokyosummit.org/conference-book
2019 A Functional Food Black Garlic Uluslararası TOPDAŞ ELİF FEYZA,ODUNKIRAN ARZU,ŞENGÜL MEMNUNE Sözlü Bildiri
2019 Effects of Cinnamon on Type-2 Diabetes Mellitus Uluslararası TOPDAŞ ELİF FEYZA,ODUNKIRAN ARZU,ŞENGÜL MEMNUNE Internaional Conference on Agronomy and Food Science and Technology-AGROFOOD http://www.kongre2019.com/site.php?http://www.agrofoodconference.org
2019 OVERVIEW OF THE EFFECTS OF MONOSODIUM GLUTAMAT ON HEALTH Uluslararası ODUNKIRAN ARZU,KÖKTÜRK MİNE,ŞENGÜL MEMNUNE INTERNATIONAL EUROASIA Congress on Scientific Researchesand Recent Trends-V
2019 SOME PHYSICAL CHEMICAL PROPERTIES AND ANTIOXIDANT CAPACITY OFBLACK AND YELLOW CHERRY Uluslararası ŞENGÜL MEMNUNE,ODUNKIRAN ARZU,AY Enes International Euroasia Congress onScientific Researchesand Recent Trends-V
2018 Some Qualıty Characterıstıcs Of Almond Paste Produced In Edirne Uluslararası ŞENGÜL MEMNUNE,ZOR MELEK,ODUNKIRAN ARZU Kongre
2018 Some qualıty characterıstıcs of almond paste produced in Edirne Uluslararası ŞENGÜL MEMNUNE,ZOR MELEK,ODUNKIRAN ARZU International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies
2016 Chemıcal And Physıcal Proertıes Of Sorbus Fruıt (Sorbus aucuparia L.) Grown in Yusufeli Town Uluslararası ODUNKIRAN ARZU,FEVZİ KELEŞ,ŞENGÜL MEMNUNE Kongre
2016 Kokulu Üzüm (Vitis Labrusca)’ün Biyoaktif Bileşenleri ve Sağlık Üzerine Etkileri. Ulusal ŞENGÜL MUSTAFA,TOPDAŞ ELİF FEYZA,Zor Melek,ODUNKIRAN ARZU Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi
2016 Avokado ve Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri Ulusal ŞENGÜL MEMNUNE,TOPDAŞ ELİF FEYZA,Ünver Hacer,ODUNKIRAN ARZU Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi
2015 Kurutulmuş Trabzon hurmasının bazı kimyasal özellikleri ile fenolik madde ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi Ulusal ŞENGÜL MUSTAFA,TOPDAŞ ELİF FEYZA,ODUNKIRAN ARZU,Doğan Hafsa 9. Gıda Mühendisliği Kongresi
2014 2015 Antıoxıdant Actıvıty PhenolıcProfıle Some Chemıcal And Physıcal Propertıes Of Date Fruıt Phoenix dactylifera Pekmez Poster Uluslararası ŞENGÜL MUSTAFA,TOPDAŞ ELİF FEYZA,ODUNKIRAN ARZU,Doğan Hafsa 8. Gıda Mühendisliği Kongresi
Yıl Kitap Adı Bölüm: Katkı Düzeyi:
Yıl Tez Adı Yazar: Tür: Durum:
Akademik Yıl Ders Adı Eğitim Düzeyi:
2018-2019 Menü Planlama Önlisans
2018-2019 Pişirme Yöntemleri Önlisans
2018-2019 Mutfak Uygulamaları ve teknikleri Önlisans
2018-2019 Beslenme İlkeleri Önlisans
2017-2018 Gıda Teknolojisi Önlisans
2014-2015 Meşrubat Teknolojisi (yardımcı olarak) Lisans
2014-2015 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (yardımcı olarak) Lisans
2013-2014 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (yardımcı olarak) Lisans
2013-2014 Meşrubat Teknolojisi (yardımcı olarak) Lisans
Ders Adı 1. Hafta: 2. Hafta: 3. Hafta: 4. Hafta: 5. Hafta: 6. Hafta: 7. Hafta: 8. Hafta: 9. Hafta: 10. Hafta: 11. Hafta: 12. Hafta: 13. Hafta: 14. Hafta:
Proje Adı Görev: Tür:
Aşotu (Coriandrum sativum L.) Yapraklarının Değişik Teknolojik İşlemlerle Muhafaza Edilmesi Bursiyer -Tübitak 3001
Yusufeli Üvezinin (Sorbus aucuparia L.) Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri Araştırmacı ARAŞTIRMA PROJESİ
Patent Adı Buluş Sahipleri: Kategori: Kapsam:
Yıl Ödül Adı Kurum: Tür: Açıklama:
Kurum Durum
Tarih Görev Birim: Bitiş Tarihi:
2019 Bölüm Başkanı IĞDIR ÜNİVERSİTESİ